Psychiater Fact GGZ Friesland 30-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Psychiater Fact GGZ Friesland 30-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

+

WO

uren in overleg

Locatie Fryske Marren

Sluitingsdatum: 9 juni 2024

Geplaatst op: 1 mei 2024

Je nieuwe functie

Als Psychiater lever je vanuit de medische professionaliteit een bijdrage aan alle onderdelen van het behandelproces, verricht je psychiatrische diagnostiek en stel je individuele behandelplannen op. Als regiebehandelaar ben je tevens verantwoordelijk voor de geleverde psychiatrische zorg. Daarnaast voer je farmacotherapeutische en psychotherapeutische behandelingen uit. Je bent beschikbaar voor interne functionele advisering. Als Psychiater heb je een belangrijke rol in het meedenken hoe het FACT+ team zich kan ontwikkelen door middel van het inbrengen van jouw kennis en behandelstrategieën.

Wat staat je te wachten

 • Een plek in een enthousiast, kundig en taakvolwassen team van collega's
 • Voortdurende scholing en deskundigheidsbevordering
 • Een dynamische werkplek en een prettige werksfeer met volop ruimte voor nieuwe ontwikkelingen
 • Er is binnen de organisatie een medische staf in oprichting, een actieve bijdrage binnen de staf wordt gewaardeerd ook door de raad van bestuur
 • Het is mogelijk om deel uit te maken van het opleidingsteam voor de A opleiding psychiatrie
 • Persoonlijk opleidingsbudget van €5.500,- per jaar
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ, inschaling volgens AMS regeling
 • Balansbudget van € 500,00 per jaar bij een voltijd dienstverband
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

Jouw inbreng

 • Een afgeronde opleiding tot Psychiater (in Nederland of een ander EU-land) blijkend uit een BIG registratie als Psychiater
 • Je bent bereid om mee te draaien in de crisisdiensten en beoordelingen in het kader van de Wet verplichte GGZ uit te voeren
 • Je bent ontwikkelingsgericht en maakt op een prettige wijze verbinding met jouw teamleden
 • Humor, geduld, enthousiasme en slagvaardigheid
 • Een klant- en resultaatgerichte attitude gebaseerd op multidisciplinaire samenwerking
 • Integriteit en betrouwbaarheid
 • Rijbewijs B

Over je nieuwe team

Regelmatig gaan psychische klachten en verslavingen hand in hand en versterken ze elkaar. In Súdwest-Fryslân hebben GGZ Friesland en Verslavingszorg Noord Nederland daarom de krachten gebundeld in een aantal zogenoemde FACT+ teams. In deze multidisciplinaire teams werken experts op het gebied van psychiatrie én verslavingszorg intensief samen om cliënten met een psychiatrische stoornis en/of verslavingsproblematiek een geïntegreerde behandeling te bieden. Zonder schotten, vanuit één team en één plan! In ons team werk je intensief samen met ongeveer 10 collega's in disciplines. Gezamenlijk behandel je circa 160 cliënten. Vanuit standplaats Lemmer behandel je patiënten in de hele regio Fryske Marren.

Over je toekomstige werkgever

GGZ Friesland is er voor de mensen die ons het hardst nodig hebben. Jaarlijks bieden wij op twaalf verschillende locaties, verspreid door heel Friesland, professionele hulp aan meer dan 12.000 mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen. Thuis, op de polikliniek, dagbehandeling of tijdens een opname in de kliniek. Ook in geval van crisis zijn wij er 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij ons kun je het verschil maken en zetten we ons actief in voor Herstel Ondersteunende Zorg dichtbij de patiënt. Dat doe je niet alleen, maar samen. Samen met je collega's, met andere organisaties, maar vooral mét de patiënt en zijn of haar naasten.

Informatie over beide organisaties kun je vinden op www.vnn.nl en www.ggzfriesland.nl .

Bel, mail of app ons!

Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over GGZ Friesland? Bel, mail of app Youssef Tatou, Recruiter via of .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsychiater
Indicatie salaris (min – max]5500 – 5500
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijggzfriesland.nl/vacatures/psychiater-fact

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.