GZ-Psycholoog Team Klinisch Maandag 21-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. GZ-Psycholoog Team Klinisch Maandag 21-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Wat ga je doen als GZ-Psycholoog?

Bij Maandag® krijg je de kans om met een diversiteit aan doelgroepen te werken binnen de GGZ. Je kunt aan de slag met volwassenen, ouderen, kinderen, jeugd, LVB-cliënten en in de Forensische psychiatrie. Daarbij kom je in aanraking met uiteenlopende problematieken, zoals depressie, angststoornissen, trauma’s, persoonlijkheidsstoornissen, ADHD, verstandelijke beperkingen, verslaving en TBS.

Voor jou de ideale mogelijkheid om je werk als GZ-psycholoog binnen verschillende doelgroepen uit te voeren en zo jouw netwerk uit te breiden. Of je nou informatie komt brengen of halen, in beide gevallen is detacheren hierin een mooie manier. Wij luisteren naar jouw ambities en zorgen voor een afwisselende invulling van jouw carrière. Je gaat een vast dienstverband aan bij Maandag met een goed salaris een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. We gaan samen op zoek naar mooie opdrachten die bij jou passen. Dit kunnen tijdelijke functies zijn maar ook zeker voor langere perioden.

Wie ben jij?

Je houdt van afwisseling, bent flexibel en kunt zelfstandig te werk gaan binnen een multidisciplinair team. Als GZ-psycholoog voer je diverse diagnoses en behandelingen uit binnen de desbetreffende organisatie. Met jouw expertise en verschillende therapievormen, zoals CGT en EMDR, ben je breed inzetbaar om te gaan werken met verschillende problematieken. Geen dag is hetzelfde en dat is waar jij energie van krijgt.

Ook natuurlijk interessant, wat krijg je van ons?

 • Een opleidingsbudget en onze eigen Maandag® Academy
 • Een salaris van €4.785 tot €6.264 bruto per maand o.b.v. 40 uur (CAO GGZ Functiegroep 65)
 • (Vast) dienstverband bij Maandag®
 • Een vast contactpersoon vanuit Maandag® voor jouw persoonlijke begeleiding
 • Reiskostenvergoeding of leaseauto (met tankpas)
 • 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering
 • Pensioenopbouw

Functie eisen

 • Een visie, lef en een kritische geest.
 • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling.
 • Ervaring en/of affiniteit met het behandelen van trauma's bij kinderen, jeugd en jongvolwassenen.
 • Als GZ-psycholoog in het klinisch team ben je de regiebehandelaar van één of twee afdelingen en werk je nauw samen met andere disciplines.
 • Bereidheid om zich te ontwikkelen tot een expert op het gebied van trauma's. Een BIG-registratie als GZ-psycholoog is vereist.

Over het bedrijf

Wat betekent een contract bij Maandag® voor jou? Je gaat via ons aan de slag bij de opdrachtgever. Maandag® is jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende mogelijkheden: kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een vast dienstverband of een contract voor bepaalde tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een Projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: wij vinden het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 

Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch of via beeldbellen, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht en organisatie. Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature of heb je vragen? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met mij op via +31 6 16 03 69 84 of mail mij op lianne.bosma@maandag.nl.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de GZ-Psycholoog Team Klinisch die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlinisch Psycholoog Psychotherapeut
Indicatie salaris (min – max]4785 – 6264
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)8 – 36
Contactgegevenslianne.bosma@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108215350?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.