Verpleegkundige Verslavingszorg Noord Nederland 30-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Verpleegkundige Verslavingszorg Noord Nederland 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 


24/7 bereikbaar

 1. Verpleegkundige, Leeuwarden

Locatie Heroïnebehandelunit in Leeuwarden

Uren 32 uur

Begindatum Per in overleg

Vanwege een interne loopbaanstap van een collega zoekt het team van onze Heroïnebehandelunit in Leeuwarden een nieuwe collega.

Je bent een verpleegkundige met een warm hart voor cliënten met problemen op het gebied van verslaving en psychiatrie. Je wilt samen met je collega's een bijdrage leveren aan het bieden van een nieuw perspectief aan onze cliënten. Jouw kennis en kunde wil je graag inzetten en uitdragen binnen VNN. Maar uitgeleerd ben je nog niet en je wilt ook graag nieuwe kennis opdoen.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige bij de Heroïnebehandelunit draag je bij aan verbetering van de persoonlijke situatie van cliënten door het op medisch verantwoorde wijze verstrekken van medicijnen en opiaten en het bieden van (verpleegkundige) zorg en begeleiding. Een groot onderdeel van je werk is het observeren en toezichthouden tijdens het inhaleren van of intraveneus gebruiken van heroïne van de cliënten. Daarnaast het voorbereiden en afsluiten van deze verstrekkingsmomenten, klaarzetten van de gebruiksmiddelen, tellingen bijhouden et cetera. Je verricht verpleegtechnische handelingen, zoals bloeddruk meten en wondverzorging. Je beheert medicijnen en middelen en houdt de opiaatboekhouding bij. Je draagt zorg voor een correct en ordelijk verloop van de verstrekking en zorgt dat de cliëntendossiers up-to-date zijn.

De werkzaamheden worden verricht tussen 07.30 uur en 19.30 uur gedurende 7 dagen per week, dus ook in het weekend .

Waar ga je werken?
Binnen de Heroïnebehandelunit krijgen cliënten dagelijks op medisch voorschrift heroïne verstrekt. Deze cliënten hebben onvoldoende baat bij een methadonbehandeling alleen. Door een gecombineerde behandeling van methadon en heroïne en psychosociale begeleiding en behandeling wordt geprobeerd het lichamelijk, psychisch en sociaal welzijn van de cliënten te verbeteren.

Het team werkt met verpleegkundigen en senior verpleegkundigen, waarbij de senior verpleegkundige de regiehouder en procesbewaker is van het zorgproces van individuele cliënten.

Wat vragen wij van je?

 • Je hebt een afgeronde opleiding Verpleegkunde (mbo of hbo) en je bent BIG-geregistreerd.
 • Enige kennis van verslavende middelen, middelengebruik en verslavingsgedrag is een pre.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en je kunt op een goede, tactvolle wijze omgaan met zwaar verslaafde cliënten.
 • Je hebt ervaring met het werken met zorgplannen, cliëntendossiers en registratie.
 • Je hebt een gezonde dosis humor en je bent in staat buiten de lijnen te denken.
 • Je bent stressbestendig en je staat stevig in je schoenen.
 • Je kunt goed in teamverband werken.
 • Je bent bereid om ook in het weekend te werken.

Daarnaast onderschrijf je het belang van een gezonde leefstijl en draagt dit zelf ook uit en je onderschrijft het beleid van VNN van een volledig rookvrije organisatie.

Wat bieden wij je?

 • Werken in een hecht team in een informele sfeer.
 • Veel mogelijkheden op het gebied van leren en ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn trainingen op het gebied van Oplossingsgericht Werken en Persoonlijk Leiderschap. Daarnaast biedt VNN ook een ruim aanbod aan digitale leertrajecten op GGZ thema's en persoonlijke ontwikkeling via GGZ Ecademy en GoodHabitz.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ en een s alaris conform functiegroep 45.
 • Een dienstverband voor de duur van één jaar met de intentie om het dienstverband bij wederzijdse tevredenheid om te zetten in een vast dienstverband.
 • Een goede pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Een eindejaarsuitkering van 8,33%. Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsregeling, bedrijfsfitnessregeling en volledige vergoeding woon-werkverkeer bij gebruik van openbaar vervoer.

Vragen over de vacature?
Voor meer informatie kun je bellen met , , telefoon .

Solliciteren?
Je kunt voor 20 juni 2024 reageren via de knop 'solliciteer direct'.

De sollicitatiegesprekken worden op maandagmiddag 1 juli 2024 gehouden .

Onderdeel van de aanstellingsprocedure is het inwinnen van referenties en dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid wordt voorrang gegeven aan een interne kandidaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over VNN
Verslavingszorg Noord Nederland zet zich in voor mensen die problemen ondervinden als gevolg van middelengebruik op het gebied van alcohol, drugs, tabak, gokken gamen. VNN wil hen een perspectief bieden op een ander leven. Dit betekent dat VNN mensen met een verslaving en hun naastbetrokkenen perspectief wil bieden op meer kwaliteit van leven. Een leven zonder of met minder verslavingsproblemen. Ook wil VNN zich inzetten om verslavingsproblemen te voorkomen. Dat doet VNN door het aanbieden van veel verschillende vormen van zorg en behandeling: Preventie · Poliklinische behandeling · Jeugdverslavingszorg · Klinische behandeling · Outreachende verslavingszorg · Forensische zorg · Verslavingsreclassering en Wonen.
Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) is de expert op het gebied van verslavingszorg werkzaam in Friesland, Groningen en Drenthe. Er werken ruim 1000 medewerkers op 40 verschillende locaties, die verslavingszorg bieden aan ruim negenduizend cliënten.
Binnen VNN staat de mens centraal, zowel de cliënt als de medewerker. VNN kenmerkt zich als een organisatie met een informele sfeer. Medewerkers krijgen volop de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Bij alles wat we doen is oplossingsgericht werken en persoonlijk leiderschap het uitgangspunt. Kijk voor meer informatie op onze website .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vnn.nl/werken-bij/vacatures/verpleegkundige-leeuwarden

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.