Endoscopie Verpleegkundige Medisch Centrum Leeuwarden 30-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Endoscopie Verpleegkundige Medisch Centrum Leeuwarden 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

MCL ziekenhuis Leeuwarden foto Verpleegkundigen lopen door de centrale halLogo Werken bij MCL

  • Huidige: Endoscopie verpleegkundige (in opleiding) MCL

Endoscopie verpleegkundige (in opleiding) MCL

Salaris FWG Opleiding

Arbeidscontract 24-32 uur per week

Opleidingsniveau mbo/hbo

Solliciteer tot en met 18 juni 2024

Salaris FWG Opleiding

Arbeidscontract 24-32 uur per week

Opleidingsniveau mbo/hbo

Solliciteer tot en met 18 juni 2024

Ben jij je een enthousiaste mbo of hbo-verpleegkundige mét klinische ervaring? Wil jij onderdeel uitmaken van het enthousiaste team op de endoscopie afdeling? Wil je de beste zorg leveren voor onze patiënten? Kom dan werken als endoscopie verpleegkundige bij #teamMCL

Jij bij MCL

Als endoscopieverpleegkundige assisteer je de arts bij endoscopische interventies en onderzoeken op de endoscopie afdeling, maar ook op de operatiekamer, radiologieafdeling, SEH of Intensive Care. Denk hierbij aan eenvoudige colon- en gastroscopieën, oesophagusdilataties, duodenumsondes inbrengen of bronchoscopieën, maar ook zeer complexe endoscopische onderzoeken en interventies zoals ERCP, echo-endoscopie, EMR, thoraxdrainage en een EBUS.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een vast contract bij het MCL : je krijgt een vast contract voor 24-32 uur per week. Je wordt gedurende de voorwerkperiode en tijdens de opleiding ingeschaald in FWG 45. Ben je endoscopie verpleegkundige, dan is je salaris conform Cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 50.
  • De opleiding: Na 3-6 maanden voorwerken op de endoscopie afdeling, krijg je de mogelijkheid om de opleiding tot endoscopie verpleegkundige te gaan volgen. Het behalen van de endoscopie opleiding is een vereiste om als endoscopie verpleegkundige in het MCL te kunnen werken. De duur van de opleiding is 10 maanden en start in september 2024
  • Werktijden: De werktijden liggen tussen 07:30 en 18:00 uur, van maandag t/m vrijdag. Tevens ga je bereikbaarheidsdiensten (avond, nacht en weekend) doen, deze starten halverwege de opleiding.
  • Arbeidsextra's : het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Jouw afdeling en collega's

Je gaat werken in een enthousiast en ambitieus team. De afdeling Endoscopie is een onderdeel van de Zorgeenheid Oncologie. Op de afdeling wordt onderzoek, diagnostiek en behandeling verricht ten behoeve van poliklinische en klinische patiënten voor de volgende specialismen; Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL), Interne, Longziekten en Chirurgie. Verder beschikt de afdeling over een daghospitaalfaciliteit voor patiënten die onderzocht en/of behandeld worden.

Dit ben jij

Wij zoeken een collega die graag initiatief neemt, stressbestendig is en zelfstandig te werk gaat. Je communiceert op een professionele en open manier en beschikt over goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je kunt snel schakelen en goed omgaan met korte intensieve patiëntcontacten. Je hebt geen 9-5 mentaliteit.

Jouw kennis en ervaring

  • Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-verpleegkundige opleiding.
  • Je beschikt over klinische ervaring in een ziekenhuis.
  • Je bent bij voorkeur al in het bezit van een afgeronde endoscopie opleiding, indien dit niet het geval is ben je bereid deze te volgen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelEndoscopieverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmcl.nl/vacatures/endoscopie-verpleegkundige-in-opleiding-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.