Verzorgende IG thuiszorg Maandag 28-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Verzorgende IG thuiszorg Maandag 28-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als Verzorgende IG in de thuiszorg ben je verantwoordelijk voor het bieden van persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding aan cliënten in hun eigen woonomgeving. Je voert medische handelingen uit, zoals wondverzorging en medicatietoediening, en ondersteunt bij dagelijkse activiteiten. Daarnaast werk je nauw samen met andere zorgprofessionals om een zorgplan op maat te realiseren, zodat cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven wonen.

Naast het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen ben jij dé betrokken gesprekspartner waarmee jij de ouderen een zo prettig mogelijk leven biedt. Je vindt de eigen regie van ouderen belangrijk en je kijkt vanuit hun behoeften naar een passende ondersteuning.

Dit bieden we jou!

 • Wij bieden een salaris van tussen de €2.666,10 en €3.618,37 o.b.v. 40 uur;
 • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,23 per kilometer;
 • Een dertiende maand;
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Bij ons kun je gratis trainingen en cursussen volgen via de Maandag® Academy;
 • Persoonlijke begeleiding zowel van je Recruiter als Accountmanager;
 • Opbouw van vakantiegeld en vakantie dagen.

Naast al deze praktische zaken ondernemen we eens in het half jaar een leuke groepsactiviteit! Zien we je daar?

Functie eisen

We zoeken een Verzorgende IG die sociaal en flexibel is. Je bent positief in de benadering naar anderen en je cliënten en bent bereid om werkzaam te zijn binnen verschillende doelgroepen of werkgebieden. Werken als Verzorgende IG in de wijk betekent veel zelfstandigheid. Je kunt daarom snel schakelen en voelt je bekwaam in je eigen handelen.

 • Afgeronde MBO opleiding Verzorgende IG
 • Een rijbewijs B
 • Je bent minimaal 16 uur beschikbaar

Over het bedrijf

Als Verzorgende IG in de wijk ben je werkzaam in een van onze wijken in Friesland of de Noordoostpolder. Afhankelijk van jouw woonplaats kijken we welke wijk het beste bij jou zal passen. Bij onze opdrachtgever in de thuiszorg werk je veel zelfstandig. Je ziet tijdens je werkdag weinig collega's, maar je kunt makkelijk contact met hen leggen. Ze vinden vooral het welzijn van de thuiswonende cliënten. Je bent ondersteunend naar de cliënt en zijn netwerk, daar staan we voor!

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verzorgende IG thuiszorg die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende 3ig Thuiszorg
Indicatie salaris (min – max]2666 – 3618
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 24
Contactgegevenskirsten.vanderpol@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108218088?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.