Stage Orthopedagogiek Accare 08-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Stage Orthopedagogiek Accare 08-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo Accare

  • Huidige: Stage orthopedagogiek

Stage orthopedagogiek

  • Geplaatst op 08-05-2024
  • Solliciteren voor 27 mei 2024

De polikliniek in Sneek biedt een stageplek per september/oktober 2024 voor een (half-)jaarstage voor een student orthopedagogiek. We bieden je de kans om te leren en ervaring op te doen. Tegelijk leren we ook graag van jou. Wees welkom bij Accare!

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Over de stageplek

De polikliniek in Sneek levert zorg aan kinderen en jongeren met psychiatrische problemen, zoals ASS, ADHD, trauma, angst- en stemmingsstoornissen. We werken multidisciplinair samen op een generalistische polikliniek. Op onze poli werken onder andere gz-psychologen, orthopedagogen, psychologen, ambulant hulpverleners, systeemtherapeut, psychiater, arts en procesondersteuners. In totaal zijn we met achttien medewerkers. Onze poli kenmerkt zich door korte lijntjes, open deuren, serieus en hard werken aan complexe zorg maar ook door genoeg ruimte en tijd voor gezelligheid en persoonlijk contact met elkaar.

Als stagiair doe je mee in de diagnostiek- en behandelprocessen. Je zal in eerste instantie vooral meekijken, maar wanneer we denken dat je daar aan toe bent, mag je ook steeds meer dingen zelf gaan doen. Je kan hierbij denken aan het afnemen van diagnostische onderzoeksinstrumenten, het geven van psycho-educatie en het participeren bij therapieën. Het is mogelijk om je diagnostiekaantekening te behalen. De dinsdag zal een vaste stagedag zijn, zodat je aanwezig bent bij onze teamoverleggen.

Wat breng jij mee?

Ben jij geïnteresseerd in de kinder- en jeugd psychiatrie, heb je affiniteit met het uitvoeren van diagnostisch onderzoek en klinkt deze stageplek als een mooie stap voor je? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou.

We vertellen je er graag meer over. Je kunt mailen naar , stagecoördinator, via .

Wat bieden wij jou?

Stagiaires ontvangen bij ons een bruto stagevergoeding van € 390,- per maand bij een werkweek van 36 uur. In dit bedrag is de vergoeding voor onkosten inbegrepen, waaronder de vergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer. Stagiairs die geen ov-jaarkaart hebben, komen in aanmerking voor een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer conform cao GGZ. Tijdens je stageperiode krijg je een laptop van Accare. Accare werkt met een eigen stagecontract, deze staat naast een eventuele stageovereenkomst vanuit je opleiding.

Reageren kan alleen via de website van Accare tot en met maandag 20 mei via de button 'solliciteren'.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrthopedagoog
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.accare.nl/werken-bij/vacature-overzicht/stage-orthopedagogiek-5

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.