Ambulant Hulpverlener Team Zuid - Ambulant Hulpverlener Fier 04-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Ambulant Hulpverlener Team Zuid – Ambulant Hulpverlener Fier 04-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ambulant Hulpverlener - Team Zuid

Ter versterking van ons ambulante behandelteam zijn wij op zoek naar een ambulant hulpverlener voor 24 uur per week. In deze functie bied je ambulante begeleiding aan kinderen en jongeren en hun systeem en aan volwassenen. Samen met het multidisciplinair team werk je aan alle facetten die traumagerelateerde problematiek versterken en in stand houden, zodat onze cliënten stappen naar herstel kunnen zetten.

Over Team Zuid

Team Zuid is betrokken bij mensen die in de gemeenten Súdwest-Fryslan, De Fryske Marren en Heerenveen wonen. Als ambulant hulpverlener is je standplaats Leeuwarden: je ontvangt sommige cliënten op locatie in Leeuwarden of je reist naar hen toe. Team Zuid is een betrokken en bevlogen team. Het bestaat uit een Psychotherapeut volwassenen, een Verpleegkundig Specialist, drie GZ-psychologen, een orthopedagoog in opleiding tot GZ-psycholoog, twee psychologen, een systeemtherapeut, een beeldend therapeut, een dramatherapeut en vier ambulant hulpverleners. Bij de MDO's is een psychiater en/of een klinisch psycholoog aanwezig.

Naast de werkzaamheden binnen team Zuid zijn er binnen Fier ook veel andere mogelijkheden. Zo kun je deelnemen aan verschillende expertisegroepen of werkgroepen, passend bij je interesses en expertise.

Als ambulant hulpverlener ben je verantwoordelijk voor:

  • Intakes verzorgen samen met een regiebehandelaar, zorgen voor een correcte dossiervoering en de regiebehandelaar hierin ondersteunen;
  • Steunend en structurerend contact bieden aan een (volwassen) cliënt ten tijde van zijn of haar behandeling;
  • Ouderbegeleiding bieden aan ouders van kinderen die te maken hebben gehad met geweld in afhankelijkheidsrelaties;
  • Het in kaart brengen van veiligheid en eerste interventies gericht op veiligheid;
  • Inventarisering van individuele-, gezinsproblematiek, ex-partnerproblematiek en steunbronnen;
  • Het met (waar mogelijk) kinderen, familie en betrokken organisaties opstellen van begeleidingsplannen, signaleringsplan en/of veiligheidsplan;
  • De uitvoering van het begeleidingsplan door middel van systemische-, individuele- en groepsinterventies (o.a. psycho-educatie);
  • Een intensieve samenwerking met andere disciplines en organisaties.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega die affiniteit heeft met onze doelgroep en die aansluiting vindt binnen ons team. De problematiek van onze doelgroep kan heftig zijn, dus wij vinden het belangrijk dat er ruimte is om terug te vallen op collega's als dat nodig is. We doen het met elkaar. Je bent pro-actief, houdt van een dynamische werkomgeving, je bent creatief en kunt maatwerk leveren, je kunt goed multidisciplinair samenwerken en de regiehoudersrol in casuïstiek past je. Voorwaarde is dat je in het bezit bent van een relevant hbo-diploma SPH/MWD/Social Work met uitstroomprofiel Zorg of vergelijkbaar en dat je een geldige registratie hebt in het beroepsregister SKJ, of de mogelijkheid daartoe. Een registratie als CGW-er is een pre.

Wat kunnen wij jou bieden?

Bij Fier werk je niet alleen. Samen met het multidisciplinair team werk je aan alle facetten die traumagerelateerde problematiek versterken en in stand houden, zodat onze cliënten de stappen naar herstel kunnen zetten. Fier heeft een uitgebreid in- en extern scholingsprogramma. Ook wordt intervisie geboden. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform Cao Sociaal Werk. De functie is voor een jaar, met zicht op verlenging voor onbepaalde tijd. De inschaling geschiedt op basis van opleiding en werkervaring. De functie is ingeschaald in schaal 8 (min. €3.091,- / max. €4.323,-). Daarnaast is er een loopbaanbudget voor iedere medewerker en een eindejaarsuitkering.

Je mag hier zijn wie je bent en wie je wilt zijn en daarom zijn diversiteit en inclusiviteit belangrijke waarden voor ons. Er is veel passie, hoop en enthousiasme bij Fier. We geloven namelijk echt in wat we doen. Onze behandelingen en aanpak zijn continu in ontwikkeling, zoals ook jij je continu kunt ontwikkelen binnen Fier. En ben je dan ook nog een beetje gek en eigenwijs? Welkom bij Fier!

Voor meer informatie over deze functie bel je met () via telefoonnummer . Om een beter beeld van de organisatie en de doelgroep te krijgen, is het mogelijk om een dag(deel) mee te lopen. Ook kun je onze vlog bekijken.

Meer weten over Fier, onze visie en werkwijze? Bekijk de informatie op onze website of lees ons Fier magazine . Benieuwd naar je collega's en cliënten bij Fier? Ook het bekijken waard: de aflevering van het tv-programma Five Days Inside over Fier.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAmbulant Hulpverlener
Indicatie salaris (min – max]3091 – 4323
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijfier.nl/vacaturebeschrijving/ambulant-hulpverlener-team-zuid-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.