IC-Verpleegkundigen Ziekenhuis Nij Smellinghe 08-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. IC-Verpleegkundigen Ziekenhuis Nij Smellinghe 08-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

''Leerlingen kunnen ontzettend veel van elkaar leren. Ze leggen dingen aan elkaar uit, beredeneren en passen dit toe. Onderling controleren ze dan of ze het begrijpen en of het klopt wat ze zien. Heel waardevol.''' Volgens (voormalig IC verpleegkundige in opleiding) zorgt dat stukje 'vrijheid' ook voor nog meer motivatie, verantwoordelijkheid en trots.

Auteur: Pytsje Merkus Functie: praktijkopleider en IC-verpleegkundige

Voorwerkperiode

Voordat je aan de opleiding begint, start je een voorbereidende werkperiode van twee maanden. Afhankelijk van je werkervaring en beschikbaarheid kan hiervan worden afgeweken. Tijdens deze periode krijg je een introductiescholing, voer je praktijkopdrachten uit en word je begeleid door twee ervaren IC-verpleegkundigen. Dit biedt jou een algemene kennismaking met de opleiding en het werken op de IC en geeft ons de kans om je te leren kennen en je de juiste ondersteuning te bieden.


De opleiding

Het doel van de opleiding is om je theoretisch en praktisch voor te bereiden op het deskundigheidsgebied van een BAZ-verpleegkundige op de IC. Je krijgt voldoende kwalificaties om jezelf, je team en het beroep voortdurend te blijven professionaliseren.

De BAZ-opleiding wordt in een vernieuwde flexibele vorm gegeven bij het Wenckebach Instituut Groningen. Hier maak je gebruik van de CZO FlexLevel-opleidingsvorm, waarbij je werkt met EPA's (Entrustable Professional Activities). De duur van de opleiding is ongeveer 6-9 maanden. Elke EPA omvat een aantal onderwijsbijeenkomsten met een centraal thema. Na het afronden van de BAZ-opleiding ontvang je het certificaat als BAZ-verpleegkundige. Als je later besluit om de IC-opleiding te volgen, stroom je in bij de KERN-IC EPA's. Hierdoor duurt het vervolg van de IC-opleiding nog ongeveer een jaar.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTelecom
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijmcl.sites.kirra.nl/jouw-vakgebied/patientenzorg/verpleegkundige/de-ic-opleidingsinformatie-baz

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.