Verzorgende IG gehandicaptenzorg Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Verzorgende IG gehandicaptenzorg Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Maandag® is op zoek naar professionals met het Maandag DNA! Ben jij een echte aanpakker met hart voor de gehandicaptenzorg? Word jij gelukkig van het bieden van specialistische zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en/of geestelijke beperking? Dan is Maandag® op zoek naar jou!

Je gaat aan de slag bij een grote opdrachtgever in Friesland. Jouw instelling bestaat uit het behalen van kleine doelen en genieten van de successen die hier uit voort komen. Jij haalt er voldoening uit om ervoor te zorgen dat je cliënten stukje bij beetje zelfredzamer worden. Ook draag je er mede aan bij dat de cliënt zelf de regie in handen heeft en houdt. De cliënten hebben naast een verstandelijke beperking en lichamelijke beperking. Daarom bied je naast het begeleiden op gedragsniveau, ook zorg doormiddel van ondersteunen bij ADL. Je speelt dus een grote rol in het leven van je cliënten.

Als verzorgende IG wordt verwacht dat je proactief handelt en dat je de signalerende rol op je neemt. Je werkt altijd samen, dus je staat er niet alleen voor. In het team en voor de bewoners staat humor hoog in het vaandel.

Functie eisen

Wat biedt Maandag jou?

·        Een marktconform salaris (cao gehandicaptenzorg) tussen de 2300 en 3500 euro bruto obs 40 uur;

·        Een overlegd aantal vaste uren op contract, maar toch aan de slag op verschillende werkplekken;

·        Een reiskostenvergoeding van €0,19 cent per km (geen maximum).

Over het bedrijf

Wie ben jij?:

·        Een afgeronde Verzorgende IG en/of MZ opleiding MBO niveau 3;

·        Je bent sociaal en een echte aanpakker; 

Werken in de zorg is leuk! Maar ook zeker zwaar. Het is niet voor iedereen weggelegd. Dat weten wij als geen ander bij Maandag®. Maandag® is een detacheringsbureau, dit houdt in dat je op projectbasis aan de slag gaat bij verschillende opdrachtgevers en niet per dienst. Vanuit Maandag bieden wij jou de stabiliteit van een contract met vaste uren terwijl je ondertussen op verschillende projecten ervaring kunt opdoen! In dit proces bieden wij vanuit Maandag een vangnet met betrekking tot je vragen van salaris tot aan het samen sparren over je loopbaan.  

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verzorgende IG gehandicaptenzorg die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]2300 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 32
Contactgegevensheleen.post@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108153385?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.