Verpleegkundig specialist Maandag 21-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Verpleegkundig specialist Maandag 21-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als Verpleegkundig Specialist ben je verantwoordelijk voor het bieden van hoogwaardige zorg aan patiënten. Je werkt nauw samen met artsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals om de beste behandeling te bieden. Je voert zelfstandig medische handelingen uit, stelt diagnoses en schrijft behandelplannen voor. Daarnaast geef je voorlichting aan patiënten en hun families en begeleid je hen tijdens het behandeltraject.

Als verpleegkundig specialist kun je met verschillende doelgroepen werken, afhankelijk van je specialisatie en interesse. Dit kan zijn de GGZ. In de geestelijke gezondheidszorg werk je als  verpleegkundig specialist met patiënten met psychische aandoeningen, zoals depressie, angststoornissen, schizofrenie en bipolaire stoornissen. Of de ouderen zorg, hier werk je als verpleegkundig specialist met ouderen in verpleeghuizen, thuiszorginstellingen of geriatrische afdelingen. Je bied zorg aan ouderen met complexe medische aandoeningen, dementie, en andere ouderdomsgerelateerde problemen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Uitvoeren van medische handelingen, zoals wondverzorging, injecties en infusen
 • Diagnoses stellen en behandelplannen opstellen
 • Voorlichting geven aan patiënten over hun aandoening en behandeling
 • Samenwerken met andere zorgprofessionals om de beste zorg te bieden
 • Patiënten begeleiden tijdens het behandeltraject

Wat bieden wij?

 • Jij ontvangt een salaris marktconform tussen de € 4550,02 - € 6300,66
 • (Vast) dienstverband bij Maandag®
 • Een vast contactpersoon vanuit Maandag® voor jouw persoonlijke begeleiding
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer
 • Opbouw van vakantie geld, verlof dagen en pensioen
 • Toegang tot cursussen en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy.

Functie eisen

 • Afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist
 • BIG-registratie
 • Flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals in de publieke sector in heel Nederland. Onze recruiters en accountmanagers zijn elke dag op zoek naar de beste match. Door deze goede samenwerking hebben wij mooie relaties opgebouwd met professionals en opdrachtgevers. Bij Maandag® staan wij voor werkplezier. Wij luisteren naar jouw wensen en ambities en kijken samen hoe we hier invulling aan kunnen geven en een bijdrage kunnen leveren aan de bouw van jouw carrière. Klinkt dit als een match made in heaven? Neem vrijblijvend contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verpleegkundig specialist die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundig Specialist
Indicatie salaris (min – max]4550 – 6301
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensdemi.rooze@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108217421?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.