Anesthesiemedewerker Medisch Centrum Leeuwarden 17-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Anesthesiemedewerker Medisch Centrum Leeuwarden 17-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Huidige: Anesthesiemedewerker zonder bereikbaarheidsdiensten MCL

Anesthesiemedewerker zonder bereikbaarheidsdiensten MCL

Opleidingsniveau hbo

Arbeidscontract 24-36 uur per week

Salaris €3434 - €4842

Opleidingsniveau hbo

Arbeidscontract 24-36 uur per week

Salaris €3434 - €4842

Wil jij ook werken in een topklinisch ziekenhuis, waar geen dag hetzelfde is? Wil jij met de anesthesioloog een team vormen en samen het anesthesiologisch beleid uitvoeren. Word jij de onmisbare schakel in de operatiekamer? Kom werken bij #teamMCL.

Dagje meelopen? Klik hier

Werken als anesthesiemedewerker bij #teamMCL

Jij bij MCL

Als anesthesiemedewerker maak je deel uit van het operatieteam en verricht je medisch-ondersteunende werkzaamheden. Het operatiecomplex bestaat onder andere uit 14 operatiekamers, 4 poliklinische kamers, de holding (voorbereidingsruimtes) en de verkoever (uitslaapkamers). Je bent medeverantwoordelijk voor de anesthesie, het bedienen van de beademingsmachine en diverse meet- en bewakingsapparatuur.

Carlos kwam in aanraking met de OK en het vak anesthesie. Voor hem de perfecte combinatie. Zorgen voor de patiënt, werken met technische apparatuur én met een multidisciplinair medisch team.

Jouw afdeling en collega's

Er staat een team van enthousiaste en betrokken collega's achter en naast je. Het is een gezellig team waar we voor elkaar klaar staan. Daarnaast zijn we professioneel, creatief, gemotiveerd en volop in ontwikkeling. Er wordt gezorgd voor een duidelijke inwerkperiode waarbij één collega je begeleidt om je goed wegwijs te maken binnen de werkwijzen van ons operatiecentrum.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een dienstverband bij het MCL: je krijgt een contract voor onbepaalde tijd van min. 24 tot max. 36 uur per week. Je functie is conform Cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 55.
  • Arbeidsextra's: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijg je een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Lekker werken is lekker vrij

Dit ben jij

Wij zoeken een collega die zelfstandig en proactief is. Daarnaast ben je stressbestendig, flexibel en neem je je verantwoordelijkheid. Je kunt goed samenwerken, bent communicatief vaardig en beschikt over zelf reflecterend vermogen.

Jouw kennis en ervaring:

  • Je bent in het bezit van het diploma anesthesiemedewerker
Werken in het MCL betekent werken in Fryslân.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAnesthesiemedewerker
Indicatie salaris (min – max]3434 – 4842
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijmcl.sites.kirra.nl/vacatures/anesthesiemedewerker-zonder-bereikbaarheidsdiensten-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.