Persoonlijk Begeleider Nachtzorg Stichting Alliade 30-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Persoonlijk Begeleider Nachtzorg Stichting Alliade 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

A

 • Alliade logoAlliade logo

Nog 10 dagen om te reageren

Persoonlijk begeleider nachtzorg - jeugd

Thiedamaweg in Damwoude

Ben jij het geruststellende gezicht in de nacht die waakt en zorgt voor onze kinderen en jongeren? Kun je kinderen en jongeren goed ondersteunen bij de zorgvraag en kun je snel schakelen in complexe situaties? Dan is dit jouw baan!

Wij zoeken voor onze nachtzorg in Damwoude, voor 18-22 uur per week, een:

Persoonlijk begeleider nachtzorg - jeugd

Locatie Thiedamaweg in Damwoude Contractduur onbepaald Contractduur 18 - 28 uur Sluiting vacature 10-06-2024 Vacaturenummer v24.0335

Bij Alliade jeugdzorg ondersteunen we kinderen en jongeren met een (licht) verstandelijke en/of meervoudige beperking en hun gezin bij het ontwikkelen, opgroeien en opvoeden als dit niet vanzelf gaat.

Jij gaat werken op de Thiedamaweg in Damwoude. Deze locatie heeft meerdere woningen en biedt een vertrouwde woonsituatie en behandeling aan kinderen en jongeren tot 18 jaar. Deze kinderen en jongeren kunnen vanwege een verstandelijke en/of lichamelijke beperking met vaak bijkomende problematieken (zoals autismespectrumstoornis, hechtingsproblematiek en ADHD) niet meer thuis wonen. De ondersteuning wordt gegeven in kleine groepen. Tijdens de nacht werk je zelfstandig, maar er is altijd een collega aanwezig vanuit de slaapdienst. Je werktijden zijn van 22:30 - 7:00 uur.

Je gaat doen

Werken in de nacht is voor jou geen probleem. Jij zorgt in de nacht op een zelfstandige en empathische manier voor onze kinderen en jongeren. Omdat de zorgvragen heel verschillend zijn, is het van groot belang eenvoudig te schakelen tussen de verschillende dingen die in de nacht gebeuren. Verdere taken zijn:

 • Het geruststellen van kinderen en jongeren en het bieden van een luisterend oor
 • Het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, zoals medicijnen geven, sondevoeding toedienen, zuurstof toedienen en vitale functies meten
 • Het verzorgen en verschonen van wisselliggingen
 • Zorgen voor een goede zorgvuldige overdracht naar collega's
 • Samenwerken met begeleiders en andere betrokkenen over zorg
 • Administratieve taken.

Nieuwsgierig geworden? Wij bieden de mogelijkheid om een nachtdienst mee te draaien, zodat jij kan ondervinden of dit écht bij je past.

We vragen van jou

Als persoonlijk begeleider nachtzorg begrijp jij hoe belangrijk een goede nachtrust is voor onze kinderen en jongeren. Met jouw kalme en duidelijke aanpak kun je de juiste ondersteuning bieden bij hun zorgvragen en voel je aan wat ze nodig hebben. Je durft daadkrachtig en zelfstandig op te treden, en als het moet, kun je snel schakelen in complexe situaties. Bovendien ben je goed in communiceren en het werken in een team. Verder ben je in het bezit van:

 • Een zorgdiploma op mbo-niveau 4
 • Ervaring in het ondersteunen van kinderen en jongeren met een (verstandelijke) beperking en/of gedragsproblematiek is een pre
 • Een BHV- en weerbaarheidstraining certificaat, of je bent bereid deze te volgen.

Ook kandidaten met een afgerond mbo-3 zorgdiploma nodigen we van harte uit om te solliciteren.

Je krijgt van ons

Wij bieden jou een uitdagende baan binnen onze nachtzorg. Geen nacht is hetzelfde wat jouw werk lekker afwisselend en dynamisch maakt. Verder bieden wij jou:

 • Een goed salaris van max. € 3.606,00 (persoonlijk begeleider FWG 40) en max. € 3.128,00 (begeleider FWG 30) per maand o.b.v. 36 uur en conform cao Gehandicaptenzorg
 • Een vast contract voor 18-22 uur per week
 • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een passende reiskostenvergoeding
 • En nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?

Wil jij deze leuke baan in de nachtzorg ontdekken? We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Reageren kan tot en met maandag 10 juni via onderstaande button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op.

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Anika Boonstra, leidinggevende van deze locatie, via telefoonnummer: . Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met , , via of telefoonnummer .

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan ontvang jij zo snel mogelijk een uitnodiging van ons. Een gesprek kan dus al snel plaatsvinden.

Een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag is verplicht en een voorwaarde. Dit regelen én betalen wij.

Solliciteren

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]3128 – 3128
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)18 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDamwald, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.alliade.nl/werken-bij/vacatures/4862/persoonlijk-begeleider-nachtzorg-jeugd

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.