Psychomotorisch Therapeut LWD - Psychomotorisch Therapeut Fier 10-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Psychomotorisch Therapeut LWD – Psychomotorisch Therapeut Fier 10-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Psychomotorisch therapeut

Fier is een landelijk behandel- en expertisecentrum voor geweld in afhankelijkheidsrelaties. Fier biedt hulp aan slachtoffers, getuigen én plegers van geweld. We combineren gespecialiseerde zorg op gebied van trauma en trauma gerelateerde problematiek met een kennisfunctie (ontwikkel-, innovatie- en onderzoeksfunctie). Onze opdracht is het voorkomen van geweld, het stoppen van geweld en het bieden van hulp bij de gevolgen van geweld. De wereld is hierbij ons uitgangspunt. Wat speelt er? Wat hebben slachtoffers van geweld nodig? Ons doel is de best mogelijke zorg bieden. Dus ben jij die enthousiaste psychomotorisch therapeut die graag zijn of haar steentje bij wil dragen en samen met ons de beste zorg wil bieden voor onze cliënten? Lees dan vooral verder!

Psychomotorisch therapeut bij Fier

De overtuiging dat trauma ook heel lichamelijk wordt gevoeld, beleefd en ervaren en dat daarom een lichaamsgerichte benadering waardevol is, wordt door het hele team gedragen. Daarom hebben we in alle behandelteams een vaktherapeut. Fier is op zoek naar een psychomotorisch therapeut. De uren zijn in overleg. We zouden het leuk vinden om jou hier ook onderdeel van te maken!

De PMT wordt zowel individueel als in groepsverband gegeven. Je werkt in de rol van psychomotorisch therapeut zelfstandig, maar je werkt vanuit een integraal team en bent ook co-therapeut. Je observeert en interpreteert het gedrag van de cliënt en bent in staat te werken aan behandeldoelen d.m.v. bewegings- en lichaamsgerichte interventies. Je werkt nauw samen met het multidisciplinair team, rapporteert bevindingen en doet aanbevelingen met betrekking tot behandeldoelstellingen. Je werkt zowel met de residentiële cliënten als met de ambulante cliënten van Fier. Dit kunnen kinderen, jongeren en volwassenen zijn.

Wie ben jij?

Ben jij die leuke, enthousiaste collega met een afgeronde hbo-opleiding tot Vaktherapeut (psychomotorisch) en ben je geregistreerd in het register Vaktherapie of hiertoe bereid? Dan komen we graag met je in contact.

Bij voorkeur heb je kennis van groepsdynamische processen, complex trauma en hechtingsproblematiek. Heb je hier (nog) geen ervaring mee? Dan is het fijn dat je bereid bent om je hierin te ontwikkelen. Je zal (groeps)therapieën gaan geven voor residentiële en ambulante cliënten, dit zijn zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Ervaring met traumabehandeling en kinder- en jeugdpsychiatrie is een pre.

Je bent als persoon begaan en betrokken bij de cliënten en tegelijkertijd gedreven en doelgericht. Verder zijn belangrijke eigenschappen: visie, openheid, flexibiliteit, lef, een positieve instelling, humor en een sensitieve werkhouding.

Over Fier

Wij zijn Fier. Wij zijn een organisatie met een betekenisvolle maatschappelijke opdracht, hoge ambities en enthousiaste en bevlogen medewerkers. Ons doel is het voorkomen, stoppen en hulp bieden bij de gevolgen van geweld in afhankelijkheidsrelaties. We houden van pionieren, lef tonen en over grenzen heen kijken. We doen dit omdat dit nodig is om aan duurzame oplossingen te werken voor het veilig, gezond en kansrijk opgroeien en opvoeden.

Je mag hier zijn wie je bent en wie je wilt zijn en daarom zijn diversiteit en inclusiviteit belangrijke waarden voor ons. Er is passie, hoop en enthousiasme bij Fier. We geloven namelijk in wat we doen. Onze behandelingen en aanpak zijn continu in ontwikkeling, zoals ook jij je continu kunt ontwikkelen binnen Fier. En ben je dan ook nog een beetje gek en eigenwijs? Welkom bij Fier!

Wat bieden we?

Fier is een groeiende organisatie met voldoende ruimte en mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding. Een werkomgeving die je uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Fier biedt een breed non-verbaal aanbod binnen het behandelcentrum met een vak-therapeutisch team. Inschaling doen we op basis van opleiding en ervaring, de functie van vaktherapeut is ingedeeld in functiegroep 9 van de cao Sociaal Werk (min. €3.617,- en max. €4.810,- bruto).

Voor meer informatie over deze functie kun je contact leggen met Tjitske Bijma, Teamleider, via telefoonnummer .

Nieuwsgierig geworden, maar toch nog wat meer weten over Fier, onze visie en werkwijze? Kijk op: www.fier.nl/over-fier of lees het Fier magazine: https://www.fier.nl/fiermagazine .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsychomotorisch Therapeut
Indicatie salaris (min – max]3617 – 4810
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijfier.nl/vacaturebeschrijving/psychomotorisch-therapeut-lwd

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.