Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (Ambulante Begeleiding) Wille 07-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (Ambulante Begeleiding) Wille 07-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Samen, leren, leven

VACATURE
Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

 • Gespecialiseerd pedagogisch medewerker (ambulante begeleiding)

Friesland | 20 uur

voor ambulante begeleiding van meerdere individuele kinderen

Wille biedt specialistische begeleiding aan kinderen en gezinnen met een specifieke ondersteuningsbehoefte. Dat doen we al meer dan 20 jaar. Onze begeleiding vindt plaats in groepsverband op onze locaties en individueel in de gezinssituatie of in de klas. Hiermee leggen we de basis voor persoonlijke groei. Want elk kind verdient immers zijn of haar eigen plek: thuis, op school en in de samenleving.

Als ambulant begeleider bij Wille ben je verantwoordelijk voor de individuele begeleiding van een kind in de gezinssituatie of in de klas. Hierbij draait het om de ontwikkeling van het kind en werk daarin samen met zijn of haar (informele) netwerk. Je zorgt voor een gestructureerd dagprogramma en een veilige vertrouwde omgeving. Je stelt een ondersteuningsplan op, werkt aan de daarin omschreven doelen en bewaakt de voortgang hiervan. Je hebt regelmatig contact met onze orthopedagoog en collega-ambulant begeleiders, bijvoorbeeld tijdens intervisie-bijeenkomsten.

Zaterdag

Locaties Damwoude

8 uur per week

LOCATIE :

Friesland

Contract

CONTRACTTYPE :

Vast

AANTAL UREN:

20 uur

Wat vragen wij:

 • Ervaring met onze specifieke doelgroep, bij voorkeur ook kennis- en ervaring op het gebied van autisme en hechtingsproblemen.
 • Uitstekende pedagogische vaardigheden: Je weet een sfeer van rust, sociaal-emotionele veiligheid en plezier te creëren.
 • Enthousiasme en adequaat handelen: Je weet hoe je kinderen kunt motiveren en hoe je zelfredzaamheid kunt bevorderen.
 • Goede communicatieve vaardigheden: Je stelt zelfstandig ondersteuningsplannen op met daarin SMART doelen en onderhoudt contact met netwerk en ketenpartners.
 • Een professionele houding: Je communiceert helder en direct, staat open voor coaching door collega's.
 • Een warme persoonlijkheid en flexibele instelling: Zowel kind als gezin voelt zich snel bij jou op zijn gemak.
 • Bereidheid tot het volgen van trainingen: bijvoorbeeld Geef me de vijf, Triple P, BHV, Epilepsie, Medicatie.
 • Een afgeronde HBO of MBO4 opleiding. SKJ-registratie is een pré.
 • Om de week beschikbaarheid op zaterdag.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking.

Wat bieden wij:

De ambulante begeleiding vindt plaats in de gezinssituatie of op school. We hebben momenteel meerdere aanvragen: er is een nieuwe begeleidingsvraag in Leeuwarden, een in Oosterwolde en een in Drachten. Je werkt volgens een stabiel basisrooster en bent het vaste gezicht in het gezin van het kind dat je begeleidt. Je werkdagen zijn in eerste instantie maandagochtend, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag, en zaterdag om de week een dagdeel. Uitbreiding van je uren binnen onze andere dienstverlening is eventueel mogelijk. We bieden arbeidsvoorwaarden volgens CAO jeugdzorg, schaal 7 met voor zaterdagen een onregelmatigheidstoeslag van 30%. Er zijn voldoende coaching- en scholingsmogelijkheden.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV uiterlijk 26 mei 2024 naar t.a.v. . Wil je meer weten over deze functie, neem dan gerust contact op met Alyssa ().

Solliciteren

Samen,
Leren, Leven

Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een gestructureerd dagprogramma en een veilige, vertrouwde omgeving waarin volop aandacht is voor individuele hulpvragen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAmbulant Begeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://wijzijnwille.nl/vacatures/gespecialiseerd-pedagogisch-medewerker-ambulant/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.