Verpleegkundige Kwadrantgroep 18-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Verpleegkundige Kwadrantgroep 18-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Aa

Verpleegkundige in de wijk in Menaldum

Waadhoeke

Parttime

MBO

2.858 - 3.848

Kruimelpad

 1. Verpleegkundige in de wijk in Menaldum

Ga jij voor kwaliteit van zorg en neem je graag het initiatief? Ben je een echte verbinder en coach jij graag je collega's? Solliciteer dan als Verpleegkundige in de wijk!

In het kort

Salaris tussen € 2.858 en € 3.848

Contract voor onbepaalde tijd

Contract voor 24 uur in de week

• Doorgroeimogelijkheden in de vorm van opleidingen en trainingen

Wat doe je als Verpleegkundige in de wijk?

Jij gaat voor kwaliteit van zorg en weet precies op welke manier jouw zorg goed aansluit bij de cliënt.

Samen met je collega's van het thuiszorgteam Menaldum zorg je voor de best passende zorg voor de cliënt. Je verricht triage, coördineert en bewaakt het zorgproces, voert noodzakelijke verpleeg- en zorgtaken uit aan de hand van het zorgplan en betrekt mantelzorgers en andere zorgprofessionals bij het zorgproces. Daarnaast ondersteun, begeleid en coach je de collega's uit je team. Je ondersteunt de Wijkverpleegkundige, die verantwoordelijk is voor de indicatiestelling en de inhoud, kwaliteit en coördinatie van het zorgproces.

Dit vind je leuk om te doen

Als Verpleegkundige in de wijk vind jij het heerlijk om alleen op pad te zijn. Je draait je hand niet om voor de nodige verpleegtechnische handelingen uit en rapporteert alle bijzonderheden. Je vindt het een uitdaging om cliënten zo lang mogelijk veilig in hun eigen leefomgeving te laten wonen. Vanzelfsprekend sluit je aan op de manier van leven van de cliënt en maak je gebruik van het bestaande netwerk.

Tijdens de overstijgende verpleegkundige route in de avond en weekenden ben je in een groot gebied verantwoordelijk voor het zorgproces. Je verricht geplande en ongeplande verpleegtechnische handelingen en geniet er van zelfstandig op te treden in geval van calamiteiten en crisissituaties.

Waar ga je werken?

Het thuiszorgteam Menaldum is onderdeel van Palet. Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van de woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Onze mensen werken dagelijks aan het in hun kracht brengen van cliënten en hun sociale omgeving. Zo behouden zij zoveel mogelijk de regie over hun leven.
Palet is onderdeel van KwadrantGroep. KwadrantGroep bestaat uit sterke merken waaronder de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Hulp en servicepakket MeiJo.

Dit ben jij

Omdat jij als Verpleegkundige in de wijk in een zelfstandig team gaat werken, weet jij initiatief te nemen. Als je iets signaleert, dóe je er vervolgens ook iets mee. Je werkt veel zelfstandig op de route, maar lever je de zorg samen met je team.

Verder:

 • Ben je in het bezit van een diploma mbo Verpleegkunde;
 • Ben je BIG geregistreerd;
 • Bezit jij de kennis en ervaring hoe je kan coördineren in de zorg;
 • Ben jij in het bezit van een rijbewijs en auto.

Waarom KwadrantGroep?

KwadrantGroep staat voor goed werkgeverschap. We vinden kwaliteit van werken, leven en zorgen belangrijk voor onze medewerkers. Werkplezier is een van onze kernwaarden, net als kracht door verbinding en oprechte aandacht.

Verder bieden we je:

 • Een salaris tussen € 2.858 en € 3.848 passend bij jouw kennis en ervaring (bij 36 uur, cao VVT, FWG 45);
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 uur in de week;
 • 237 verlofuren op fulltime basis (36 uur per week);
 • Doorgroeimogelijkheden in de vorm van opleidingen en trainingen, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Bij KwadrantGroep sta je nooit stil;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vergoeding voor je fitnessabonnement, fiets, computer/tablet of weekendje weg. En korting op verzekeringen of op je telefoonabonnement;
 • Wil je graag meer uren werken bovenop je contract? Dan geven wij de mogelijkheid om extra te werken binnen de flexpool van KwadrantGroep.

Solliciteer!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Je kunt online solliciteren. Stuur je cv en motivatiebrief mee.


Ben je nog niet overtuigd en wil je toch eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Ylse Dijkstra, wijkverpleegkundige, op telefoonnummer .

Wil je weten wie je toekomstige collega's zijn en wat hun ervaringen zijn bij onze organisatie? Lees hier de verhalen van collega's https://www.kwadrantgroep.nl/werken-bij/werken-bij-ons

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]2858 – 3848
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverig
LocatieMenaam, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kwadrantgroep.nl/werken-bij/vacatures/verpleegkundige-de-wijk-menaldum-0

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.