Obstetrie en Gynaecologie Verpleegkundige Medisch Centrum Leeuwarden 21-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Obstetrie en Gynaecologie Verpleegkundige Medisch Centrum Leeuwarden 21-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo Werken bij MCLMCL ziekenhuis Leeuwarden foto obstetrieverpleegkundigen met een baby

  • Huidige: Obstetrie en Gynaecologie verpleegkundige MCL

Obstetrie en Gynaecologie verpleegkundige MCL

Opleidingsniveau mbo/hbo

Arbeidscontract 28-36 uur per week

Salaris €3047 - €4324

Opleidingsniveau mbo/hbo

Arbeidscontract 28-36 uur per week

Salaris €3047 - €4324

Er zijn voor zwangeren op hun meest kwetsbaarste moment, dat ben jij als obstetrie-verpleegkundige. Je wordt wisselend ingezet op de gynaecologie, kraamafdeling en de verloskamers. Kom werken als obstetrie en gynaecologie verpleegkundige bij #teamMCL!

Jij bij MCL

Wanneer je aan het werk bent op de verloskamers begeleid je de barende van begin tot eind tijdens hun bevalling. Daarnaast vang je zwangeren op met complicaties tijdens de zwangerschap. Bij de de kraamafdeling begeleid je de kraamvrouwen tijdens de kraamdagen en observeer en behandel je de pathologie bij moeder en kind. Op de gynaecologie verpleeg je patiënten met een operatieve ingreep en ondersteun je bij de behandeling van gynaecologische pathologie. Al met al veel variatie waardoor geen enkele dag hetzelfde is! Het geeft jou veel voldoening om aan het einde van de dag te weten dat je iemand écht hebt kunnen helpen.

MCL ziekenhuis Leeuwarden foto obstetrieverpleegkundigen met een baby

Diversiteit en onvoorspelbaarheid. Momenten die voor kippenvel zorgen. Getuige zijn van iets wonderlijks en daarbij van grote waarde kunnen zijn.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een vast dienstverband bij het MCL: je krijgt een vast contract van 24-36 uur per week. Je salaris is conform Cao Ziekenhuizen ingedeeld in FWG 50.
  • Ontwikkeling en uitdaging: bij ons het is altijd mogelijk om modules of bepaalde opleidingen te volgen. We hebben verschillende werkgroepen met actieve inbreng. Zo kan je echt bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg
  • Arbeidextra's: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw afdeling

De afdeling Obstetrie-Gynaecologie (afdeling E) is een onderdeel van de Zorg Eenheid Vrouw-Moeder-Kind. De vakgroep Gynaecologie, de verloskundigen, de assistenten en het verpleegkundig team staan samen voor uitzonderlijke zorg voor onze patiënten. De afdeling kraam- en verloskunde bestaat uit zes gynaecologie bedden, veertien kraamsuites, vier neosuites, zes verloskamers en twee triagekamers.

Dit ben jij

Onder veranderende omstandigheden blijf jij doelmatig en professioneel handelen en werk je goed samen met je collega's. Wij zijn dagelijks bezig met kwaliteitsverbetering en beroepsontwikkeling, jouw inbreng en initiatief hierin is voor ons een welkome toevoeging!

Jouw kennis en ervaring:

  • Je hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding en klinische ervaring als O&G verpleegkundige.
  • Je bent in het bezit van de aantekening Obstetrie.

#teamMCL

Wil jij ook komen werken bij #teamMCL? Of alvast even digitaal sfeerproeven? Bekijk ons Instagramaccount @kraam_verloskunde_mcl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsgierig geworden?

Onze recruiters staan voor je klaar!

Recruiter van het MCL

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelObstetrieverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3047 – 4324
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijmcl.sites.kirra.nl/vacatures/obstetrie-en-gynaecologie-verpleegkundige-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.