Begeleider Stichting Alliade 30-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Begeleider Stichting Alliade 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

A

 • Alliade logoAlliade logo

Nog 16 dagen om te reageren

Begeleider - Leeuwarden

Huizumerhof 30 in Leeuwarden

Kom werken op onze locatie in Leeuwarden, waar je in een hecht team zorg biedt aan acht unieke cliënten met autisme en verstandelijke beperkingen. Als team creëren we op maat de beste zorg voor de cliënten.

Alliade is voor de locatie Huizumerhof 30 in Leeuwarden, voor 20-24 uur, op zoek naar:

Begeleider - Leeuwarden

Locatie Huizumerhof 30 in Leeuwarden Contractduur Onbepaalde tijd Contractduur 20 - 24 uur Sluiting vacature 16-06-2024 Vacaturenummer v24.0365

Jij komt te werken op Huizumerhof 30. Hier wordt zorg geboden aan acht cliënten die naast hun verstandelijke beperking een stoornis hebben in het autistisch spectrum met soms moeilijk verstaanbaar gedrag. De cliënten hebben hun eigen studio met eigen sanitair en kunnen gebruik maken van een gezamenlijk steunpunt.

De cliënten hebben overdag werk of dagbesteding. Je werkt met name in de middag- en avonduren vanuit een klein en hecht team. Er zijn geen slaapdiensten op deze locatie, want we maken gebruik van de nachtzorg van de buren Huizumerhof 23.

Je gaat doen

Als begeleider zorg je samen met je collega's voor de uitvoering van de begeleiding, behandeling en ondersteuning van de cliënten. Vanuit de ondersteuningsplannen en in combinatie met de verschillende begeleidingsmethodieken, zorgen jullie gezamenlijk voor de structuur in het dagprogramma. Alles gericht op vertrouwen en de ontwikkeling naar zoveel mogelijk zelfstandigheid. Jij zorgt voor het dagritme waarbij ingespeeld wordt op de individuele ondersteuningsvraag en begeleidingsstijl die past bij de cliënt. Verder:

 • Zorgen voor het juiste leefklimaat afgestemd op de individuele cliënt
 • Verzorgen van de dagelijkse rapportages in overleg met de persoonlijk begeleider
 • Organiseren van activiteiten passend bij de cliënten
 • Aanspreekpunt voor verwanten, ouders, behandelaren, vrijwilligers en externe partijen.

We vragen van jou

Wij zoeken een duizendpoot met een eigen mening, iemand die denkt en handelt in mogelijkheden. Je durft anders te kijken en weet dit ook te benoemen. In de uitvoering van je taken en verantwoordelijkheden ben je iemand die een verbindende rol heeft. Daarnaast ben jij flexibel, rustig van aard, heb jij een grote mate van zelfreflectie en kan jij neutraal blijven in verschillende situaties. Verder heb je:

 • Een afgeronde zorgopleiding op mbo-niveau 3.

Je krijgt van ons

Werken op Huizumerhof 30 biedt uitdaging waarin je jouw verantwoordelijkheidsgevoel kwijt kan, de mogelijkheid om samen te sleutelen aan het team én de locatie, om uiteindelijk de beste zorg te bieden aan iedere individuele cliënt. Daarnaast ontvang je:

 • Een goed salaris van max. €3.128,00,- bruto per maand o.b.v. 36 uur. De inschaling is afhankelijk van ervaring max. (FWG 30 conform cao gehandicaptenzorg)
 • Een vast contract voor 20 tot 24 uur per week, daarnaast zijn uren ook bespreekbaar. Wij kijken graag met jou mee naar jouw wensen.
 • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een passende reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding
 • Veel ruimte voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling doormiddel van trainingen
 • En nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, bedrijfsfitness.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?

Ben je enthousiast en wil je reageren? Dit kan tot en met zondag 16 juni 2024 via de onderstaande button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op.

Voor meer informatie of vragen over de vacature kun je contact opnemen met , , via telefoonnummer . Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eline Koning, corporate recruiter, via of telefoonnummer .

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan ontvang jij zo snel mogelijk een uitnodiging van ons. Een gesprek kan dus al snel plaatsvinden.

Een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag is verplicht en een voorwaarde. Dit regelen én betalen wij

Locatie Huizumerhof 30 in Leeuwarden Contractduur Onbepaalde tijd Contractduur 20 - 24 uur Sluiting vacature 16-06-2024 Vacaturenummer v24.0365

Solliciteren

Misschien is dit ook iets voor jou?

 • Nog 214 dagen

 • Friesland
 • 16 - 28 uur | Onbepaalde tijd

Ben jij op zoek naar een baan welke je goed kan combineren met school, hobby's of je gezinsleven? Jij wilt graag binnen de gehandicaptenzorg op verschillende woon- en dagbestedingslocaties aan de slag en je bent nieuwsgierig naar verschillende doelgroepen die bij ons wonen. Wij zoeken voor de flexpool van Alliade Gehandicaptenzorg, voor minimaal 16 uur per week: Begeleiders - Flexpool Gehandicaptenzorg.

Hier kom je te werken

Huizumerhof 30

 • Plaats: Leeuwarden
 • Categorieën: Woonzorg, Begeleid wonen
 • Leeftijdscategorieën: Volwassenen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]3128 – 3128
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.alliade.nl/werken-bij/vacatures/4859/begeleider-leeuwarden

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.