Verpleegkundige ouderenzorg Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Verpleegkundige ouderenzorg Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als het over werk gaat praat jij altijd vol passie over jouw werk als verpleegkundige in de ouderenzorg. Jij staat stevig in je schoenen en staat altijd klaar voor de bewoners. Je bent oplossingsgericht, oplettend en met jouw humor en enthousiasme tover jij altijd een lach op het gezicht van de ouderen.

Als verpleegkundige ouderenzorg ondersteun jij de ouderen bij de dagelijkse zorg, voert indien nodig verpleegtechnische handeling uit, dit is onder andere het toedienen van medicatie, aanleggen van infuus en het verzorgen van wonden. Maar ook administratieve handelingen behoren tot jouw taken pakket, denk hierbij aan het opstellen van een verpleeg/ondersteuningsplan en de juiste verpleegkundige diagnoses.

Herken jij jezelf hier in? Ben jij die gedreven verpleegkundige ouderenzorg die ik zoek en die open staat voor nieuwe avonturen? Solliciteer dan snel of neem contact op via onderstaande gegevens en dan kom ik graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Wat bieden wij:

 • Een salaris tussen de €2573,52 en €3471,49 o.b.v. 36 uur en ervaring;
 • ORT;
 • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,21 per kilometer;
 • Opbouw van pensioen, vakantiegeld en vakantie dagen.;
 • Persoonlijke begeleiding door je Recruiter en Accountmanager;
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelingen? Bij ons kun je gratis trainingen en cursussen volgen via de Maandag® Academy.

Functie eisen

 • Diploma MBO niveau 4 verpleegkundige;
 • Flexibel;
 • In bezit van een geldige BIG registratie.

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talenten kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verpleegkundige ouderenzorg die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]2200 – 3100
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 32
Contactgegevensdemi.rooze@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108173927?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.