Leerling/Student RBC- Huiswerkinstituut 13-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Leerling/Student RBC- Huiswerkinstituut 13-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Huiswerkbegeleiding en bijlessen


Een bijles is altijd een privé-les.


Dat wil zeggen dat de leerling/student een vol uur (60 minuten) individueel les krijgt van één van onze vakdocenten. De bijlessen worden standaard gegeven in onze eigen accommodatie aan de Groningerstraatweg 30 in Leeuwarden. De bijlessen worden gegeven in speciale bijleskamers, waar rustig en ongestoord kan worden gewerkt.

Is een leerling/student niet in staat om onze vestiging te bezoeken, dan is er de mogelijkheid tot een online bijles via ons speciale bijlessysteem RBC-MeetOnline .

Een bijles is nuttig als er een bepaalde achterstand is in de leerstof. Wij merken vaak dat door een bijles al snel een ' o-zit-dat-zo ' ervaring ontstaat, waarmee maar al te vaak het hiaat in de kennis is opgeheven. Het verkrijgen van dit nieuwe inzicht is veelal voldoende om voor een enthousiaste voortzetting van de studie te zorgen.


Wij verzorgen bijlessen voor basisschoolleerlingen, leerlingen uit het voortgezet onderwijs (vmbo/mavo, mbo, havo,vwo, gymnasium) en voor studenten uit het hoger onderwijs.

Volwassen die tegen studieproblemen aanlopen bij een studie voor hun werk of een schriftelijke studie kunnen ook bij ons terecht.

Bijles-online kan óók


Wij geven óók bijles aan leerlingen/studenten die te ver van onze vestiging wonen om langs te komen, bijvoorbeeld leerlingen die op de Waddeneilanden wonen .


De bijles wordt dan gegeven via ons eigen digitale platform RBC-MeetOnline. Dat werkt heel eenvoudig en het is erg doeltreffend. U belt ons voor het maken van een bijles-online afspraak, vervolgens bevestigen wij de afspraak per mail en ontvangt u een persoonlijke inlogcode. Op het tijdstip dat de bijles gaat plaatsvinden, zit onze vakdocent gereed achter de computer en is het een kwestie van gewoon inloggen met de inlogcode. Er hoeft geen speciale software te worden geïnstalleerd op de computer.

Bijles-online heeft een aantal voordelen als een leerling/student niet in de gelegenheid is om ons te bezoeken:

 • A fstand is nooit een probleem
 • Het is laagdrempelig: de bijles kan meteen starten, de online leeromgeving werkt gemakkelijk en snel
 • U (of de leerling) maakt geen extra reiskosten voor trein, bus of auto.
 • Er gaat geen tijd verloren: je hoeft geen rekening te houden met reistijden en vertragingen
 • Je kunt de bijles plannen wanneer het jou het beste uitkomt
 • Je hebt altijd de goede boeken bij de hand je hebt thuis al je lesmateriaal binnen handbereik
 • Om de bijlessen te volgen hoef je geen computergenie te zijn: je logt in en met één klik op de knop zit je in onze online leeromgeving

Ouders, leerlingen, studenten kunnen contact met ons opnemen via:

 • de mail
 • telefoonnummer
 • only-app

Omdat wij eerst een grondige analyse maken van het probleem, kan het aantal bijlessen in goed overleg met de ouders (of student) worden vastgesteld. Bovendien is er een wekelijks persoonlijk contactmoment.Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHuiswerkbegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.rbc-huiswerkinstituut.nl/Bijlessen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.