Opleidingsplaats Klinisch Psycholoog Kind & Jeugd Accare 25-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Opleidingsplaats Klinisch Psycholoog Kind & Jeugd Accare 25-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo Accare

  • Huidige: Opleidingsplaats Klinisch Psycholoog kind & jeugd Accare i.s.m. KieN

Opleidingsplaats Klinisch Psycholoog kind & jeugd Accare i.s.m. KieN

  • Geplaatst op 24-05-2024

Voor het jaar 2025 heeft Accare 1opleidingsplaats klinisch psycholoogin samenwerking met KieN gereserveerd bij RINO Groep Utrecht . KieN heeft eveneens een opleidingsplaats gereserveerd. Beide opleidingsplaatsen worden door middel van een uitruil vormgegeven. De opleiding start in januari 2025.

Opleiding en opleidingsduur

De specialistische opleiding tot klinisch psycholoog (KP) is een vierjarige opleiding die voortbouwt op de postmaster opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. Je leert om diagnostiek en behandeling uit te voeren bij ernstige en complexe problematiek en je wordt tevens opgeleid tot psychotherapeut.
Daarnaast is de opleiding gericht op het leren van kennis en vaardigheden op het gebied van management, beleid en organisatie. Tenslotte leer je om praktijk en wetenschap met elkaar te verbinden door het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek.
Klinisch psychologen zijn in staat om hun kennis en kunde met betrekking tot clientzorg, management, onderzoek en opleiden te combineren in hun werkzaamheden. Ook kunnen zij leidinggevende posities in de zorg hebben en / of overstijgend meedenken over het uitvoeren van verbeteringen binnen de zorg.
Het praktijkgedeelte van de opleiding tot klinisch psycholoog wordt georganiseerd door Accare.
Meer informatie over de opleiding, het theoretisch-technische onderwijs en het praktijkgedeelte, de toelatingseisen, de kosten, de aanmeld- en selectieprocedure en de startdata lees je op de site van de RINO Groep .

Wie zijn wij en waarom kies je voor een opleidingsplaats bij Accare en KieN?

KieN is een jonge, specialistische GGZ-organisatie met locaties in Sneek, Leeuwarden, Heereveen en Harlingen. We bieden passende hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen, die vanwege psychische en/of psychiatrische problemen zijn vastgelopen. Daarnaast bieden we vanuit KieN VIP zorg voor mensen met een psychose gevoeligheid vanuit twee locaties in Leeuwarden en Heerenveen.

Accare is een ambitieuze, academische organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.
Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van een BIG-registratie als gezondheidszorgpsycholoog. Je bent positief ingesteld, flexibel, gedreven, resultaatgericht en je hebt doorzettingsvermogen. Je bent bevlogen om het verschil te maken in de jeugdhulp. Je hebt gedurende de opleiding een aanstelling van minimaal 32 uur.

Wat bieden wij jou?

  • Een aantrekkelijke, inspirerende opleidingsroute die op maat samen met jou gemaakt wordt. Hierbij houden we rekening met je persoonlijke voorkeuren en de behoeften binnen Accare.
  • Voor je wetenschappelijke opdracht kan je aansluiten bij een onderzoekslijn van de research afdeling. Tevens doe je een managementopdracht binnen een bepaalde regio.
  • Gedurende de opleiding krijg je werkbegeleiding en supervisie van geregistreerde werkbegeleiders en supervisoren vanuit verschillende referentiekaders.
  • Bij een positieve uitkomst van de selectie word je voorgedragen aan de hoofdopleider die na een korte presentatie van je voorlopige onderzoeksvoorstel of managementopdracht besluit of je wordt aangenomen voor de opleiding. De aanstelling zal zijn minimaal voor de duur van de opleiding.
  • Inschaling volgens FWG65 CAO GGZ, dit betekent minimaal € 4.108,- en maximaal € 6.264,- op basis van 36 uur per week.

Sollicitatieprocedure

Voor deze opleidingsplaats bij Accare kun je solliciteren via onze website, zorg ervoor dat jouw motivatiebrief en cv uiterlijk 24 juni 2024 bij ons binnen zijn. Ga naar de vacature, klik op de button 'solliciteren' deze vind je naast de vacaturetekst. Je kunt je brief richten aan Femy Wanders, P-opleider.

De selectiegesprekken zijn gepland op maandagmiddag 8 juli 2024 aan de Groningerstraat in Assen. De selectiecommissie bestaat uit Odette Brand - de Wilde (klinisch psycholoog en psychotherapeut bij KieN), Marco Bottelier (bestuurder) Accare, Femy Wanders (P-opleider Accare) en ( Accare Opleidingen).

Heb je inhoudelijke vragen over de opleiding? Stuur dan een mail aan Femy Wanders ( ). Heb je vragen over de procedure? Stuur dan een mail aan ( ).

Tevens vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren (Accare vergoedt deze kosten) en benaderen wij je referent(en).

De opleidingsplaatsen klinisch psycholoog zijn beschikbaar voor medewerkers van Accare en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid gaan interne medewerkers van Accare voor.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGz-psycholoog
Indicatie salaris (min – max]4108 – 6264
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.accare.nl/werken-bij/vacature-overzicht/opleidingsplaats-klinisch-psycholoog-kind-jeugd-accare-ism-kien

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.