Basisarts bij Maandag Maandag 21-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Basisarts bij Maandag Maandag 21-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als basisarts met affiniteit voor de verschillende doelgroepen ben je leergierig en wil je snel je kennis en ervaring vergroten in uitdagende vakgebieden. Zoals binnen jeugdzorg, gehandicaptenzorg, VVT en GGZ. Je wilt je wellicht specialiseren in de GGZ of ervaring opdoen in de gehandicaptenzorg om dit mee te nemen in je opleiding tot huisarts.

Bij Maandag® werken we samen met de meest toonaangevende zorg instellingen. Op basis van jouw wensen en ambitie ontwikkelen we een passend leer-werk traject. Zo kun je in relatief korte tijd verschillende ervaringen opdoen in de verschillende vakgebieden.

Je start in een bijvoorbeeld eerst voor 6 maanden in een ambulant team in de omgeving van Leeuwarden. Hierin behandel je, samen je collega’s, cliënten met verschillende (ernstige) psychiatrische problemen in hun thuissituatie. Als onderdeel van een multidisciplinair leer je alle andere disciplines kennen. Door samen met hen op huisbezoek te gaan leer je wat hun rol is in de behandeling en hoe je het beste kunt samenwerken. Tijdens je opdracht ontdek je waar je interesses liggen binnen de GGZ. Wil je na deze opdracht bijvoorbeeld op een kliniek of de crisisdienst werken zorgen we dat aansluitend dat jouw werkplek wordt voor de volgende 6 maanden.

Je werkt vaak samen met andere Maandag® collega’s. Zij omschrijven het werken bij Maandag® als een leuke leer-werkplek. Onze opdrachtgevers zorgen voor een veilige omgeving waarin jij je, als basisarts, kan ontwikkelen op een manier die bij jou past. Verder bieden we je:

 • Goed salaris o.b.v. de betreffende CAO (€4177,78 - €6371,11);
 • Eindejaarsuitkering volgens passende CAO;
 • €0,23 per km reiskostenvergoeding of de mogelijkheid om een (elektrische) auto te leasen;
 • Een werkgever met aandacht voor jouw groeipad als basisarts.

Functie eisen

 • Gediplomeerd, BIG geregistreerd basisarts;
 • Enthousiast om je carrière een kickstart te geven in de zorg;
 • Beschikbaar voor 16- 36 uur;
 • Bereid om onregelmatig te werken;
 • Bereid om te werken in bijvoorbeeld Leeuwarden, Franeker of Groningen.

Over het bedrijf

Wat betekent een contract bij Maandag® voor jou? Je gaat via ons aan de slag bij de opdrachtgever. Maandag® is jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende mogelijkheden: kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een vast dienstverband of een contract voor bepaalde tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een Projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: wij vinden het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 

Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch of via beeldbellen, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht en organisatie. Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature of heb je vragen? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met mij op via +31 6 16 03 69 84 of mail mij op lianne.bosma@maandag.nl.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Basisarts bij Maandag die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBasisarts
Indicatie salaris (min – max]5316 – 6960
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)8 – 40
Contactgegevenslianne.bosma@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108217424?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.