Begeleider EMB Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Begeleider EMB Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Ben jij graag van groot belang in het leven van je cliënten en heb jij een passie voor het begeleiden van de doelgroep bij alle aspecten in het leven? Dan is Maandag® op zoek naar jou!

Voor een grote zorginstelling op verschillende locaties binnen de provincie Friesland is Maandag op zoek naar een begeleider (EMB). De groepen die je begeleidt hebben intensieve begeleiding nodig. Samen brengen wij jouw wensen in kaart om voor jou de ideale werkplek te vinden. We bieden jou flexibiliteit in je werk, maar de stabiliteit van een vaste werkgever. Verrassend én dynamisch!

Als begeleider EMB ga je te werk met een kwetsbare doelgroep, waarbij je zorg biedt bij alle aspecten in het leven van de cliënten. De cliënten die je begeleidt zijn lichamelijk én verstandelijk beperkt. Het is dus van belang dat jij affiniteit hebt met de doelgroep en het bieden van en ondersteuning van ADL zorg. Daarnaast lever jij een bijdrage in de huiselijke sfeer van de cliënt en streef je ernaar om de zelfredzaamheid van de cliënten te vergroten door het bieden van de juiste begeleiding.

Je taken zien er als volgt uit:

  •     Het bieden van ADL zorg;
  •     Het verstrekken van medicatie;
  •     Het begeleiden van complex gedrag;
  •    Opstellen van ondersteuningsplannen.

Functie eisen

Wie ben jij?

·      Je bent in het bezit van een MBO of HBO zorg gerelateerde opleiding;

·      Je bent in het bezit van een rijbewijs;

·      Je hebt affiniteit met kwetsbare doelgroepen.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

     De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen doormiddel van trainingen binnen onze Maandag Academy.

Maandag® is een detacheringsbureau, dit houdt in dat je op projectbasis aan de slag gaat bij verschillende opdrachtgevers en niet per dienst. Bij Maandag® staan onze professionals centraal, daarom vinden wij het belangrijk om een goede relatie te onderhouden met de professional. Wij denken graag met je mee op basis van jouw wensen en behoeften om zo passende projecten voor jou te vinden. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten door gebruik te maken van onze trainingen en cursussen. 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Begeleider EMB die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider Emb
Indicatie salaris (min – max]2300 – 3500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensheleen.post@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108148872?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.