Kinderarts Ziekenhuis Nij Smellinghe 30-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Kinderarts Ziekenhuis Nij Smellinghe 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

MCL ziekenhuis Leeuwarden foto en van Vrouw Moeder KindcentrumLogo Werken bij MCL

  • Huidige: in STZ opleidingsziekenhuis MCL

in STZ opleidingsziekenhuis MCL

Salaris FWG AMS

Arbeidscontract In overleg uur per week

Opleidingsniveau wo

Solliciteer tot en met 23 juni 2024

Salaris FWG AMS

Arbeidscontract In overleg uur per week

Opleidingsniveau wo

Solliciteer tot en met 23 juni 2024

Wil je onderdeel uitmaken van een vakgroep in een dynamische werkomgeving waar hoogwaardige kwaliteit van zorg voorop staat? Kom dan werken als bij #teamMCL!

Onze vakgroep, jouw collega's, de afdeling

De vakgroep bestaat uit tien allround en. Elke arts heeft een specifieke subspecialisatie of aandachtsgebied, onder andere diabetes, infectiologie/immunologie, reumatologie, nefrologie en sociale pediatrie. Wij hebben een regionale functie voor de post IC-HC neonatologie, shared care kinderoncologie, allergologie en het schisisteam en werken intensief samen met Diafrys, Jeugdhulp Friesland en Veilig Thuis.

We werken in een multidisciplinair team bestaande uit arts-assistenten, kinderverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, medisch pedagogisch zorgverleners, coassistenten, verpleegkundig consulenten kinderdiabetes, kinderdiëtisten, kinderfysiotherapeuten en kinderpsychologen. Er is een nauwe samenwerking met andere disciplines, onder andere de gynaecologie, KNO, chirurgie en orthopedie.

Onze kinderafdeling biedt ruimte voor 14 tot 16 klinische opnames. Wij bieden zorg in dagbehandeling voor oncologie, allergologie en diabetes. De neonatologie afdeling is recent verbouwd (2024) en beschikt over 12 tot 14 ouder-kindunits. De (poli)klinische zorg is geconcentreerd in Leeuwarden met buitenpoli's in Harlingen en op Ameland. Er wordt anderhalvelijnszorg geboden via de Stadspoli.

Opleiden en Innovatie

Onze vakgroep draagt bij aan de opleiding tot , sociaal pediater, arts internationale gezondheidszorg en tropengeneeskunde, huisarts en SEH-arts. Geboortezorg is een van de Onderscheidende Gebieden waardoor er ruimte is voor doorontwikkeling op het gebied van patiëntenzorg en participatie, wetenschap en innovatie.

Dit ben jij

Je bent een verbinder, communicatief sterk en levert graag een bijdrage aan innovatieve projecten. Vanwege uitbreiding van formatie is er binnen onze vakgroep ruimte voor meerdere nieuwe collega's. Wij zijn op zoek naar een -neonatoloog en een allround , affiniteit met neurologie en/of endocrinologie is een pre. Ook jonge klaren worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Wil je weten waarom meerdere van onze collega's de Randstad hebben verruild voor het mooie ruime en waterrijke Friesland? Klik dan hieronder.

Werken in Friesland

Werken in het MCL betekent werken in Fryslân. En dat betekent weer: betaalbare woningen, ruimte, goede scholen (basis-, middelbaar- en hoger onderwijs), mooie omgeving, watersport, veel cultuur en geen files. Zelfs de wereldberoemde reisgids Lonely Planet heeft Fryslân opgenomen in de top 3 van Europese vakantiebestemmingen die ten onrechte over het hoofd worden gezien.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd: omvang van het dienstverband in overleg met de vakgroep. Je draait bereikbaarheidsdiensten met de daarbij behorende geldelijke beloning. Aanstelling en salariëring conform CAO AMS.

Enthousiast geworden? Wij komen graag met jou in contact!

  • Drs. , en vakgroep coördinator, via .
  • Drs. L. Keukens, en vakgroep voorzitter, via .

Het profiel van de vakgroep is op aanvraag beschikbaar.

De gesprekken vinden 2 juli in de middag en 4 juli in de avond plaats. Een Caredrives (RealDrives) test is onderdeel van de procedure.

#teamMCL

Wil jij ook komen werken bij #teamMCL? Of alvast even digitaal sfeerproeven? Bekijk ons Instagramaccount @mcleeuwarden en @kinderafdeling .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsgierig geworden?

Onze recruiters staan voor je klaar!

Recruiter van het MCL

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKinderarts
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTelecom
LocatieHarlingen, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijmcl.sites.kirra.nl/vacatures/kinderarts-in-stz-opleidingsziekenhuis-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.