Klinisch Psycholoog KieN;KieN Academie;KieN Harlingen;KieN Leeuwarden 13-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Klinisch Psycholoog KieN;KieN Academie;KieN Harlingen;KieN Leeuwarden 13-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Kom jij ons team versterken? Super!

Heb je geen passende vacature gevonden, maar is je interesse toch gewekt om bij KieN of KieN VIP te komen werken? We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's, mocht je interesse hebben, neem dan vrijblijvend even contact op met

GEEN STAGEPLAATSEN BESCHIKBAAR

Tot de zomer 2024 hebben we geen stageplaatsen meer beschikbaar bij KieN. Mocht je een stage zoeken voor na de zomervakantie, neem dan vlak voor de zomer weer contact met ons op!

Wij zoeken naar een Klinisch Psycholoog of GZ-Psycholoog volwassenen en/of K&J

Bij KieN kijken we naar de cliënt in de context en de klacht in de context. Wij betrekken niet alleen de partner of het gezin, maar kijken naar het gehele systeem, zoals vrienden, werk/school, buurt en de rol van de maatschappij. We bieden passende hulp aan kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen, die vanwege psychische en/of psychiatrische problemen zijn vastgelopen. We werken volgens de zorgstandaarden en richten ons op het bevorderen van de mentale gezondheid en het vergroten van de veerkracht. Voor de behandeling hebben we als uitgangspunt zo passend en kort mogelijk en zo lang en intensief als nodig.

Kien en , onderdeel van GGZ Friesland, bundelen hun krachten in het kader van de opleiding tot GZ psycholoog met accent Kind en Jeugd. Per september 2024 zijn er twee opleidingsplaatsen beschikbaar voor de opleiding tot GZ psycholoog Kind & Jeugd voor 36 uren per week. Het eerste jaar zal bij plaatsvinden en het tweede jaar bij KieN.

Sneek en Heerenveen

Klik hier

Master Opleiding Verpleegkundig Specialist GGZ

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, die zoekt naar uitdaging en verdieping binnen het domein verpleegkunde, dan is de Master opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ mogelijk iets voor jou. KieN is een erkende praktijkinstelling voor deze opleiding en biedt jaarlijks opleidingsplekken aan in samenwerking met BuurtzorgT.


Klik hier

© 2022 KieN B.V. Alle rechten voorbehouden | info(@)kien.nu | | KVK 81625367

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGz-psycholoog
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kien.nu/vacature/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.