BBL Leerling Allround Verspaner Werk en Vakmanschap 12-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. BBL Leerling Allround Verspaner Werk en Vakmanschap 12-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Werken met de meest moderne machines, geld verdienen, je opleiding betaald krijgen én vanaf dag 1 op contract bij onze opdrachtgever! Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Ga aan de slag als BBL Leerling Allround Verspaner!

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is 25 jaar geleden gestart in een garagebox om hun kennis en kunde op het gebied van metaalbewerking onder eigen naam in de praktijk te brengen. Inmiddels heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een belangrijke speler binnen de verspanende industrie. De productie varieert van specials per stuk tot kleinschalige series. Het team bestaat uit vakmensen die trots zijn op de producten die ze maken. Dankzij hun schat aan ervaring, korte lijnen, betrouwbare inkoopkanalen, flexibele opstelling, een moderne werkplaats is dit bedrijf een betrouwbare partner voor hun klanten.

Functie-omschrijving

Een ervaren collega leert je stap voor stap onderstaande werkzaamheden. Als BBL Leerling Allround Verspaner ben je van het begin tot het eind verantwoordelijk voor alle benodigde stappen om tot een gereed product te komen. Dit houdt in: het bepalen van de microvoorbereiding, de gereedschappen, het bewerken van de CAD-file, het maken van het CAM-programma, het instellen van de machine, een eerste productcontrole, het opstarten van de productie, het monitoren van de productie tot het aanbieden van een correct product bij de meetkamer voor de eindcontrole.

Hoe gaat dat nu zo’n BBL leer-werktraject? 

Je gaat 1 dag in de week naar school en 4 dagen werk je mee en leer je de kneepjes van het vak. Je volgt de opleiding Allround Verspaner op een school bij jou in de buurt. Op school leer je de theorie welke je weer kunt toepassen in de praktijk. Loop je tijdens je opleiding ergens tegen aan dan helpt je praktijkbegeleider je weer verder op weg. Zo zorgen we er samen voor dat je je diploma behaald!

Functie-eisen

 • Je bent vooral leergierig en enthousiast!
 • Je hebt minimaal een VMBO (kader of theoretisch) afgerond;
 • Je staat open voor het volgen van de BBL opleiding Allround Verspaner of volgt deze al;
 • Je bent woonachtig in de regio West-Friesland.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een leer - werk overeenkomst vanaf dag 1 bij onze opdrachtgever;
 • Zowel je opleiding als je benodigde veiligheidsopleidingen worden volledig betaald;
 • Op basis van de CAO van onze opdrachtgever verdien je minimaal een salaris tussen de € 873,00 en € 2318,00 bruto per maand (afhankelijk van je leeftijd);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Moderne machines, leuke, vakbekwame collega’s en een ontspannen werksfeer;
 • Coaching en begeleiding vanuit je praktijkbegeleider.

Ben je geïnteresseerd in deze mogelijkheid? Stuur meteen je CV op via friesland@werkenvakmanschap.nl of neem vrijblijvend contact op met Rieuwert Braaksma via 06-57801823 en krijg binnen een werkdag reactie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAllround Inspiciënt
Indicatie salaris (min – max]873 – 2318
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensfriesland@werkenvakmanschap.nl , 657801823 onbekend
Type contractLeer-werk overeenkomst
BrancheTechniek
LocatieBolsward, Friesland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.