Beginnend Assistent-accountant Weistra & Van Der Meer Accountants 29-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Beginnend Assistent-accountant Weistra & Van Der Meer Accountants 29-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Adviserende ondernemers

Weistra & Van der Meer en Adviseurs is een gerenommeerd accountantskantoor in Leeuwarden. Sinds jaar en dag bieden wij het midden- en kleinbedrijf, non profit-organisaties, de vrije beroepensector, de agrarische sector, verenigingen, stichtingen en particulieren een stevige helpende hand op vrijwel alle vakgebieden die van belang zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak!

Beginnend assistent-accountant (32-40 uur)

Ben jij net afgestudeerd of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij ambitie en wil jij je talenten ontwikkelen en wil jij (verder) opgeleid worden?

Voor ons team zijn wij op zoek naar een beginnend assistent-accountant voor 32-40 uur per week. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die met plezier en op betrokken wijze ons team kan versterken. Ben jij zelfstandig en resultaatgericht? Ben je daarnaast op zoek naar een combinatie van samenstelwerkzaamheden, het voeren van administraties en het verzorgen van fiscale aangiften? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn een jong en professioneel accountantskantoor in Leeuwarden. Sinds jaar en dag bieden wij (startende) MKB-ondernemers, vrijberoepsbeoefenaren, stichtingen en particulieren een stevige helpende hand op vrijwel alle vakgebieden die van belang zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering. De afdeling accountancy is daarbij een belangrijk onderdeel.

Binnen onze organisatie krijgen collega's veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Onze collega's zijn vlot, ambitieus, deskundig en in staat om een goede band op te bouwen met hun clienten. Onze organisatie telt momenteel 10 medewerkers. Je krijgt binnen ons kantoor alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Jouw functie

Binnen ons kantoor werk je in een open en informele cultuur aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor jouw klanten. Vanuit je functie neem je kennis van veel vertrouwelijke gegevens omtrent je klanten, die je discreet behandelt. Als beginnend assistent-accountant ondersteun je de relatiebeheerders/accountants van ons kantoor. Naast het voeren van financiele administraties en andere administratieve diensten bij onze clienten, zal je onder begeleiding beginnen met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften.

Onze wensen

Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde HBO opleiding Accountancy. Heb je ervaring dan is dat mooi meegenomen, maar ook schoolverlaters nodigen wij uit om te solliciteren. Je hebt passie voor financiele rapportages en fiscaliteit waarbij je nauwkeurig en zorgvuldig kunt werken. Jij krijgt energie van complexe vraagstukken, bijt je vast en verdiept je graag in de wet- en regelgeving. Daarnaast ben je een teamplayer en kun je goed omgaan met deadlines.

Als je kennis hebt van boekhoudpakketten en als je goed kunt werken met Excel is dat een pre.

Wat bieden wij

Je wordt intern opgeleid en na verloop van tijd houd je je bezig met een eigen clientenpakket. Bij ons is er ruime aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en groei, hetgeen ook wordt gestimuleerd door middel van interne en externe cursussen/opleidingen, alsmede door begeleiding van je collega's. Je kunt gebruikmaken van onze pensioen- en studiekostenregeling.

Ben je geinteresseerd?

Enthousiast geworden over deze vacature? Stuur jouw motivatie en C.V. naar . Heb je vragen of wil je liever eerst wat meer informatie over deze functie? Neem dan contact op ).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssistent Accountant
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wvdmgroep.nl/vacatures/beginnend-assistent-accountant/?s=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.