(Leerling) Schade-expert Transport & Techniek SOCOTEC 10-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. (Leerling) Schade-expert Transport & Techniek SOCOTEC 10-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

(Leerling) Schade-expert Transport & Techniek

Neem contact met ons op

Ben jij een gepassioneerde professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom werken bij SOCOTEC Nederland (voorheen Hanselman Groep) binnen het team van Transport en Techniek. SOCOTEC is een dynamisch bedrijf gericht op het beheersbaar maken van risico's in de bouw, gebouwveiligheid en duurzaamheden, alsmede het behandelen van de meest uiteenlopende claims in de particuliere sector, industrie, bouw en transport.

Standplaats, uren e.d.

Als expert ben je een essentiële schakel binnen onze organisatie en belichaam je professionaliteit en service. In deze functie sta je regelmatig in contact met opdrachtgevers, verzekerden en herstelbedrijven, waarbij je de schades (toedracht) onderzoekt en het schadebedrag vaststelt.

Voor deze functie, minimaal 32 uur per week, is het wenselijk als je woonachtig bent in Midden- of West-Nederland. Je hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken, waarbij fysieke afspraken zoveel mogelijk binnen jouw regio worden ingepland. Vervolgens worden de bevindingen uitgewerkt en de rapportage aan opdrachtgever verzonden.

Jouw profiel:

  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van motorvoertuigentechniek of een vergelijkbare technische achtergrond;
  • Aantoonbare werkervaring als schade-expert of een vergelijkbare functie binnen een bedrijfswagen- / transport branche;
  • Je beschikt over gedegen vakkennis en hebt sterke onderhandelingsvaardigheden;
  • Je kan zelfstandig werken met veel vrijheid;
  • In deze functie met veel vrijheid, doen we een beroep op zelfstandig werken;

Wij zien uit naar jou als nieuwe collega en daarom bieden wij jou:

Als je bij ons komt werken, kom je terecht in dynamische omgeving. Er heerst een informele bedrijfscultuur, waarin integriteit, samenwerken en loyaliteit hoog in het vaandel staan. Je krijgt er energie van om jouw talenten met onze trainingsprogramma's en workshops, gericht op zowel professionele als persoonlijke groei in te zetten.

Naast een mooi salaris met auto- / pensioenregeling, heeft elke medewerker een vitaliteitsbudget, een laptop, internet- / telefoon- en onkostenvergoeding.

Wij beschikken over een actieve personeelsvereniging en er is nog zoveel meer leuks te vertellen over het werken bij onze organisatie. Ga jij het gesprek met ons aan?

Kun je niet wachten om bij ons te beginnen? Mail je motivatie en curriculum vitae dan naar .

Mocht je specifieke vragen hebben over de functie zelf, bel dan gerust met Teo Boer (Manager Transport & Techniek) via .

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

SOCOTEC is een werkgever die gelijke kansen biedt en diversiteit waardeert. Wij moedigen kandidaten van alle achtergronden aan om te solliciteren.

Functie

(Leerling) Schade-expert Transport & Techniek

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSchade-expert
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheJuridische dienstverlening
LocatieBoer, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.socotec.nl/poste/leerling-schade-expert-transport-techniek

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.