Projectadministrateur Alliander 20-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Projectadministrateur Alliander 20-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo AllianderLogo Alliander

Projectadministrateur

Alliander Staf en Support Financieel Hbo Leeuwarden

Solliciteer voor 10 juni 2024

Door de energietransitie nemen onze projecten toe in omvang en aantal. Jij verzorgt de juiste financiële vastlegging, houdt de voortgang in de gaten en stuurt bij wanneer er buiten de begroting wordt gelopen. Als projectadministrateur bij Alliander ben jij dé persoon die de projectleden voorziet van noodzakelijke stuur-informatie. Zonder jou is een project niet goed uitvoerbaar. Jij maakt het net betrouwbaarder bij Alliander!

Jij maakt het net beter als P rojectadministrateur

Tijdens de projecten ben je verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van alle relevante projectinformatie op financieel vlak. Je bent als persoon een belangrijke schakel in het sturen van onze projecten als het gaat om financiële beheersing en voortgangsbewaking. Om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd, volledig en correct geïnformeerd wordt , zorg jij ervoor dat alle benodigde overzichten beschikbaar zijn. Binnen het team werk je vooral samen met een projectmanager , projectcoördinator en engineer . Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als projectadministrateur werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

 • r apporteren van financiële voortgang omtrent de projecten .

 • i nformeren van projectleden en andere interne stakeholders .

 • a dministreren van projecten inclusief wijzigingen en risico's .

Jij maakt het net completer bij Alliander

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion , Qterra , Dep en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

En jij gaat dat doen bij ons bedrijfsonderdeel Alliander Finance . Bij Alliander werken we hybride. We vinden de verbinding met elkaar wel belangrijk, daarom werken we ook samen op ons kantoor in Leeuwarden .

Een mindset waarin alleen het beste goed genoeg is, kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. Het moet dus wat opleveren. De afdeling Financial S ervice Ce nter bestaat uit betrokken en eerlijke collega's. Dagelijks zijn wij bezig om ons werk en onze samenwerking beter en leuker te maken.

Werken aan een organisatie die toekomstproof is. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw gestructureerde werkwijze? Klinkt goed! Zeker als je dit aanvult met:

 • e en HBO opleiding bij voorkeur in een financiële richting .

 • e rvaring binnen een technische projecten organisatie.

 • e rvaring met SAP, MS Office en Cost management tooling .

 • e rvaring met projectmatig werken .

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

 • een salaris van € 3 . 529 ,- tot € 5.042 ,- bruto per maand.

 • op basis van een fulltime werkweek een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18% van je brutojaarsalaris , dit is inclusief ADV. Werk je niet fulltime, dan heb je geen recht op ADV en krijg jij 12,8%. Jij bepaalt of je die voor onder andere opleidingen, extra vrije dagen of extra salaris gebruikt.

 • een eindejaarsuitkering in december van 5,94% van de uitbetaalde maandsalarissen in het huidige kalenderjaar.

 • het Duurzame Inzetbaarheidsbudget (DIB). Hiervoor krijg je € 500 euro per jaar en die kan je inzetten voor bijvoorbeeld arboproof thuiswerkmeubilair, loopbaanontwikkeling, vakliteratuur, sportabonnement of coaching.

 • een NS-Business Card, zodat je duurzaam kan reizen. Kom je met eigen vervoer? Dan krijg je een kilometertegemoetkoming .

Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden .

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Solliciteer op deze vacature voor 10 juni . Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Een assessment of screening kan onderdeel uitmaken van jouw sollicitatieprocedure. In onze screeningsvoorwaarden vind je meer informatie.

Meer weten over de functie-inhoud? Bastiaan de Bruijn, vakgroepcoach vertelt je hier meer over via . Dan helpt , jou graag verder via .

Telefoonnummer:

Hoe kan ik je verder helpen?

Je kan ons altijd e-mailen of een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Bel

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectadministrateur
Indicatie salaris (min – max]5042 – 5042
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.alliander.com/vacature/projectadministrateur/JR10828/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.