Ervaren boekhouder / Assistent Accountant Administratiekantoor van Oldenmark 22-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Ervaren boekhouder / Assistent Accountant Administratiekantoor van Oldenmark 22-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Wij zoeken een ervaren boekhouder die fiscaal en administratief is onderlegd. De taken die behoren bij deze functie zijn het samenstellen van jaarrekeningen van BV’s en het opstellen van ondernemersaangiften IB. Het maken van financiële rapportages, het verwerken van fiscale aangiften (IB/VPB/OB/LB) behoren eveneens tot de structurele taken.

Wij werken onder andere met softwarepakketten Accountview, Snelstart, Moneybird voor de verwerking van de administraties, Loket voor de loonadministraties, Nextens voor de fiscale aangiften en Speedbooks voor het genereren van financiële rapportages en jaarrekeningen. Sinds 2023 gebruiken wij ook Basecone dat tot op heden voor zowel onze cliënten als voor onze medewerkers veel gebruiksgemak oplevert.

Wij zoeken

Onze nieuwe collega dient over voldoende ervaring te beschikken om zelfstandig een administratie van A tot Z te kunnen voeren, de bijbehorende fiscale aangiften zelfstandig op te kunnen stellen met als einddoel de relatie die het betreft te informeren en adviseren.

De functie is bedoeld voor een ervaren boekhouder waarbij we er van uitgaan dat hij/zij na een korte inwerkperiode in staat is om zelfstandig de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het kunnen voeren van een loonadministratie is een pre.

Je bent een teamplayer die ook in staat is zelfstandig te kunnen werken, je bent representatief en klantgericht. Het stellen van prioriteiten en je eigen werkdruk te kunnen verdelen is een vanzelfsprekende eigenschap.

Profiel

Je hebt minimaal 3 jaar relevante en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over HBO werk- en denk niveau en minimaal over een MBA/SPD diploma. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je bent resultaat- en service gericht en hebt cijfermatig en analytisch inzicht.

Bij voorkeur heb je kennis van grote BV-structuren en de daarbij behorende intercompany administratieve/fiscale verwerkingen.

Wat bieden wij

Een uitdagende baan waarbij iedere dag anders is. Het idee dat boekhouden saai is bestaat hier niet.

Bij onze verwachtingen behoort ook een goed salaris. Wij bieden een marktconform basissalaris op basis van de aantoonbare werkervaring. Naast het basissalaris bieden wij een tegemoetkoming in de pensioenopbouw aan. De functie is bedoeld voor 32 uren per week waardoor je één dag in de week vrij bent.

We bieden in beginsel een tijdelijk contract van één jaar en bij goed functioneren uitzicht op een contract van onbepaalde tijd.

Wie zijn wij

Een kleinschalig, gezellig, informeel en professioneel administratiekantoor in het hartje van Leeuwarden. Wij bestaan al ruim 19 jaar en in die tijd hebben we een respectievelijk cliëntenbestand opgebouwd. Ons bestand bestaat uit kleine ondernemers maar ook uit grote internationale bedrijven en alles wat er tussen zit.

De groei van ons cliëntenbestand is met name te danken aan de informele en toch professionele manier van aanpak en advisering. Wij zijn ambitieus en zijn voornemens om uit te groeien tot een groot dienstverlenend en professioneel administratiekantoor.

Reageren op deze vacature

Denk jij dat je de persoon bent die bij ons past, denk jij mee te kunnen gaan in onze strategie en wil jij meegroeien? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar pascal@vanoldenmark.nl of per post naar Administratiekantoor van Oldenmark, Romkeslaan 41, 8933 AR Leeuwarden.

Wij verzoeken alleen te solliciteren als je voldoet aan het gestelde functieprofiel. 

Een assessment behoort mogelijk tot de sollicitatieprocedure.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBoekhouder
Indicatie salaris (min – max]2750 – 4000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevenspascal@vanoldenmark.nl , 588433554 https://vanoldenmark.nl
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.