Adviseur Zorgadministratie (Junior of Medior) Randstad 16-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Adviseur Zorgadministratie (Junior of Medior) Randstad 16-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Ben je toe aan een uitdagende functie in een veranderende omgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling? Lever jij graag een actieve bijdrage om de organisatie mee te laten bewegen met de ontwikkelingen op het gebied van zorgadministratie? Doe je dit graag in samenwerking, met de betrokken specialismen en andere disciplines? Heb je ervaring op het gebied van de registratieprocessen, bij voorkeur die in de (ziekenhuis)zorg? Lukt het je vanuit deze rol te adviseren, te ondersteunen en te coördineren bij het steeds verder verbeteren van registratieprocessen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Beschik je over de juiste vaardigheden, dan nodigen wij nadrukkelijk junior en medior adviseurs uit om te reageren. Het MCL wil graag investeren in ‘nieuw talent'.

wat bieden wij jou
 • Salarisschaal FWG 55
 • Een jaarcontract met zicht op een vast contract
 • Een uitdagende baan in een complexe omgeving
 • Een informeel ziekenhuis met specifieke expertise
 • Een werkgever gericht op ontwikkeling en kwaliteit
wie ben jij

Als Adviseur Zorgadministratie adviseer en faciliteer je de Zorgeenheden (ZE) en specialismen van het MCL bij het in control brengen van de zorgregistratie. Je bent een gelijkwaardige gesprekspartner voor specialisten en het ZE-management. Daarnaast breng je kennis over op het gebied van registratieprocessen, wet- en regelgeving en control frameworks (Horizontaal Toezicht). Je bent verantwoordelijk voor een aantal specialismen en/of ondersteunende diensten. Je neemt deel aan overleggen met medisch specialisten en het ZE-management over registratie(-knelpunten). Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt over registratie onderwerpen en risico’s en verzorg je de specialisme specifieke communicatie. Ook draag je bij aan het verbeteren van de registratieprocessen. Je bent een belangrijke schakel in de beheersing van gesignaleerde registratie risico's.

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO opleiding, bij voorkeur bedrijfskundig of economisch.
 • Je hebt ervaring met het inrichten van processen, procedures en het ontwikkelen van (geautomatiseerde) controle- en analyse toepassingen.
 • Je kunt goed analyseren en bent in staat om verbinding te maken met de verschillende stakeholders in het ziekenhuis.
 • Kennis van riskmanagement en/of compliance is een pré.
 • Ervaring in/met de (ziekenhuis) zorg is een pré, maar als je relevante ervaring in een andere dienstverlenende klantgerichte sector hebt, nodigen we je graag uit te solliciteren.
 • Je bent oplossingsgericht, flexibel en houdt van improviseren.
 • Je communicatie skills zijn uitstekend en je kan goed overweg met mensen in verschillende functies en achtergronden.
 • Je hebt een klantgerichte denk- en werkwijze en kan deze overdragen op je collega’s.
wat ga je doen

De afdeling Zorgadministratie adviseert en ondersteunt het MCL bij een juiste en volledige registratie en declaratie van de verleende zorg. De afdeling is verantwoordelijk voor de tijdige signalering van wijzigingen in wet- en regelgeving op registratiegebied en de ondersteuning bij de implementatie hiervan. De Zorgadministratie faciliteert bij de implementatie van controlemiddelen om de kwaliteit van het registratieproces te borgen. Toetsing op de juistheid en volledigheid van de registratie vindt daar plaats evenals correcties die niet door de organisatie zelf kunnen worden uitgevoerd. Ook wordt de medische codering op de Zorgadministratie uitgevoerd. Je gaat aan de slag in een team van vijf adviseurs en een beleidsadviseur. Het team wordt aangestuurd door het hoofd Zorgadministratie. Iedere adviseur heeft zijn/haar eigen aandachtsgebied. De afdeling Zorgadministratie maakt deel uit van de Dienst Informatie en Administratie (DIA) van het MCL. DIA verzorgt de financiën, administratie en heeft een controlefunctie binnen Stichting Zorgpartners Friesland, MCL bv en enkele gelieerde entiteiten.

Tot slot ben je in staat om met humor, inzicht, kennis en passie voor de zorg een bijdrage te leveren aan het toekomstbestendig maken én houden van het mooie bedrijf MCL!

 • Een dienstverband bij het MCL: je krijgt een dienstverband voor 32-36 uur per week voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Je salaris is conform Cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 55 (maximaal € 4.842,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Goede begeleiding: wanneer je in deze functie aan de slag gaat, wordt je onder begeleiding ‘in het diepe gegooid’. Je collega adviseurs werken je graag in en op hen kun je altijd terugvallen.
 • Werken in een topklinisch ziekenhuis: werken in het MCL betekent werken in een topklinisch ziekenhuis waar opleiden, onderzoek en kwaliteitsverbetering voorop staan. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en we werken nauw samen met alle disciplin
 • Arbeidsextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijg je een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruikmaken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.
waar ga je werken

Het Medisch Centrum Leeuwarden is een topklinisch opleidings- (STZ-) ziekenhuis. Als Topklinisch ziekenhuis heeft het MCL vrijwel alle kwalitatief hoogwaardige vormen van diagnostiek, behandeling en verpleging beschikbaar op basis van de meest moderne inzichten.

Je gaat werken in specialistische teams. Jouw collega’s hebben allemaal passie voor hun vak! Zij zetten zich met hart en ziel in voor de best mogelijke patiëntenzorg. Je werkt nauw samen met het hoofd zorgadministratie, de medisch specialisten, de ZE-managers en teammanagers zorg en de collega’s van de stafdiensten waaronder business control.

De visie geeft aan waar het MCL voor gaat. Patiënten voelen zich bijzonder. Er wordt in alle opzichten rekening gehouden met de wensen, behoeften en beperkingen van deze patiënten. Voor de inwoners van Friesland zijn zij hét ziekenhuis: dichtbij, gastvrij en toegankelijk.

 • De kernwaarden geven aan waar het MCL in gelooft:
 • Gezien
 • Gehoord
 • Geholpen
sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Nieuwsgierig? Enthousiast?

Reageer dan via de link in de advertentie of direct aan: hans.spruijt@nl.randstad.com met je CV in WORD en een begeleidende motivatie. Ik neem contact met je op voor een oriënterend en/of selecterend gesprek. Heb je vragen voordat je besluit te reageren? Neem dan contact met mij op via telefoon (zie hieronder).

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Planning & Control
Indicatie salaris (min – max]4842 – 4842
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevenshans.spruijt@nl.randstad.com , 06 83 14 46 80 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/RjOxbAR21J5t3R48B33C

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.