Hypotheekadviseur De Hypothekers Associatie 15-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Hypotheekadviseur De Hypothekers Associatie 15-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Jazeker. De HypothekerJazeker. De Hypotheker

De Hypotheker als werkgever

Hoe is het om te werken bij De Hypotheker?

Jazeker. De Hypotheker

Werken bij De Hypotheker

De Hypotheker als werkgever

Onze belofte

Wat levert het jou op?

Jouw ontwikkeling

Collega's vertellen

Specialismes

Cultuur

Hoe is het om te werken bij De Hypotheker?

Of op het hoofdkantoor?

Onze kernwaarden

Vacatures

Hypotheekadviseur Leeuwarden

Uren per week

Fulltime

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Opleiding

HBO

Ervaring

0 - 3 jaar

Locatie

Leeuwarden

Franchisenemer

Jazeker. De Hypotheker

Hypotheekadviseur Leeuwarden

Werken bij De Hypotheker betekent dat je elke dag bijdraagt aan een onbezorgd leven voor onze (potentiële) klanten én dat je continu werkt aan je eigen ontwikkeling. Jij en je ambitie krijgen veel ruimte en vrijheid. Maar ook veel persoonlijke aandacht, want jouw werkplezier is belangrijk voor ons. Samen werken we elke dag aan het verder verbeteren van onze dienstverlening en jouw kwaliteiten. Dat doen we met elkaar, want jazeker, samen zijn wij De Hypotheker!

Wat beteken jij voor je klant?

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig advies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant écht behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk. Dat doe je proactief en nauwkeurig, omdat je altijd streeft naar het leveren van kwaliteit.

Daarnaast bemiddel je in hypotheken, verzekeringen en additionele financiële producten. Je verzorgt hypotheekaanvragen en offertes en onderhoudt het contact met geldverstrekkers en andere stakeholders.

Met jouw inzet en skills zorg jij voor een optimaal en onafhankelijk advies aan jouw klant, zodat jouw klant de beste keuze maakt voor een onbezorgd leven in een zorgeloos (t)huis.

 • Jouw kracht: complexe vraagstukken begrijpelijk maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Jouw advies is precies waar je klant behoefte aan heeft.
 • Met je geldige Wft-diploma's krijgt jouw klant écht deskundig advies.
 • Jouw ervaring in het geven van (onafhankelijk) advies (bijvoorbeeld opgedaan bij een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor) geeft je in je dagelijks werk een streepje voor, want jij weet precies wat jouw klant van je verwacht.
 • Maar… heb jij deze ervaring nog niet en wil je als startende hypotheekadviseur aan de slag? Oók dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Wat levert het jou op?

Natuurlijk mag je een marktconform salaris verwachten. We vertellen je tijdens een kennismakingsgesprek alles over salaris, vrije dagen en je werkzaamheden. Ons aanbod is afhankelijk van jouw ervaring en de vestiging waar je gaat werken. Wat we wel alvast met je kunnen delen: we willen graag dat jij, op jouw manier, succesvol en blij bent. Daarom doen we elke dag ons best voor jouw werkplezier en ontwikkeling. Zo organiseren we regelmatig gezellige borrels en zorgen we met onze Summer Camp en Hypotheker Academie dat je kan blijven leren. Elke dag. Daarnaast krijg je er een uitgebreid (landelijk) netwerk van de allerleukste collega's bij.

Over De Hypotheker Leeuwarden

We hechten als marktleider veel waarde aan het vertrouwen dat meer dan een miljoen klanten al jaren in ons heeft. Onze kernwaarden lef, verantwoordelijkheid, daadkracht en vertrouwen geven ons het karakter waar we trots op zijn. Samen met 800 collega's op 180 vestigingen werken we elke dag aan het verbeteren van onze kwaliteit en service. We zijn ambitieus en willen blijven groeien. Maatschappelijk zijn we betrokken en steunen we het Oranje Fonds.

Werken bij onze vestiging betekent werken bij 1 van de grotere vestigingen van Nederland, daardoor is er veel afwisseling. Je werkt in een leuk team waarin kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je werkt elke dag met veel plezier aan je eigen ontwikkeling en blije klanten. Wat klanttevredenheid betreft scoren wij hoog.

Wie kan jou het beste vertellen hoe het is om te werken bij De Hypotheker? Jazeker, jouw potentiële collega's! Hier delen zij graag hun ervaringen met jou.

Arrow

Niet zomaar een baan...

Niet zomaar een baan, maar een uitdaging! Als hypotheekadviseur kent financieel advies voor jou geen geheimen. Je bent nieuwsgierig en zoekt altijd naar de beste optie. Je hebt ambitie, veel kennis en je wilt je blijven ontwikkelen. Dit is niet zomaar een baan, dit is een uitdaging! Aan het einde van de dag, als de klant vertrekt, heb je iemand écht geholpen.

Wil je meer weten over de functie van Hypotheekadviseur Leeuwarden? Franchisenemer Sietse van der Meer vertelt je er graag over! Neem contact op via of mail [email protected] .

 • Solliciteren

 • 2

  Eerste reactie binnen 5 werkdagen

 • 3

  (Eventueel) Vervolggesprek

 • 4

  Je start je nieuwe baan bij De Hypotheker

Hoe is het om bij De Hypotheker te werken?

Onze beoordelingen

9,7

op basis van 31.454 beoordelingen

Bitmap

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHypotheekadviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hypotheker.nl/werken-bij-de-hypotheker/vacatures/hypotheekadviseur/hypotheekadviseur-leeuwarden-1/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.