Loopbaanpaden Medisch Centrum Leeuwarden 16-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Loopbaanpaden Medisch Centrum Leeuwarden 16-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Loopbaanpaden

Zin in een volgende stap?Opleiding-, instroom en doorgroeimogelijkheden

Je kunt tijdens je loopbaan je functie verbreden of verdiepen óf van functie veranderen. Dit kun je tijdelijk of voor onbepaalde tijd doen met meer of minder uren, op dezelfde afdeling of daarbuiten. Er zijn verschillende vormen van loopbaanpaden afhankelijk van je interesse, ambitie én mogelijkheden binnen het MCL.

Wat is een loopbaanpad?

Een loopbaanpad is een reeks van carrièrestappen waarmee je kan (door)groeien in het MCL. Op deze website vind je een overzicht van mogelijkheden binnen een vakgebied, inclusief benodigde vaardigheden en opleidingen. We bieden ook de mogelijkheid om (via deze website) kennis te maken met toekomstige afdelingen en collega's.


Een leven lang leren en ontwikkelen draagt bij aan jouw werkplezier en kwaliteit van zorg. Daarom staan wij ervoor dat je als (toekomstig) medewerker de ruimte hebt om jouw kwaliteiten te ontwikkelen.

Ben je al werkzaam in het MCL?

Werk je al in het MCL en heb je na het bekijken van de mogelijkheden nog vragen ga dan in gesprek met je leidinggevende. Hij of zij heeft een goed beeld van jou en jouw potentie en ambitie. Jullie verkennen samen de mogelijkheden. Je kunt ook een kijkje nemen op MCLnet bij het loopbaanadviescentrum (link werkt alleen voor MCL medewerkers).

MCL ziekenhuis Leeuwarden foto verpleegkundige en twee stagiaires overleggen bij een cow

Nieuwsgierig geworden?

We hebben in het MCL het loopbaanadvies centrum(link werkt alleen voor MCL medewerkers) waar graag antwoord geeft op je vragen en je soms met een paar praktische tips al een heel eind op weg kan helpen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Particulieren
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmcl.nl/loopbaanpaden

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.