Bouwmarkt - Bijbaan Gamma 30-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Bouwmarkt – Bijbaan Gamma 30-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

GAMMA

Solliciteren voor "Bijbaan vulploegmedewerker"

Bijbaan vulploegmedewerker

 • Sneek
 • Bouwmarkt - Bijbaan
 • Friesland
 • 3 - 12 uur
 • Gamma

Klus bij in de grootste bouwmarkt van Nederland! Als bijbaan vulploegmedewerker bij GAMMA werk je in een supergezellig team en op tijden die jou uitkomen, zoals in de avonden en weekenden. Je leert over producten en klussen. En dat is altijd handig. Tel daar vakantiegeld, veel afwisseling en genoeg leermogelijkheden bij op en je hebt de perfecte bijbaan gevonden!


Het ene moment spring je als bijbaan vulploegmedewerker bij achter de kassa, daarna help je een klant die net dat ene lampje zoekt. En weer even later sta je vakken te vullen. Als handige vulploegmedewerker doe je in deze bijbaan werkervaring op én houd je geld over om leuke dingen te doen! Samen kijken we waar je jouw talent het best kan inzetten. Maar je belangrijkste taak is en blijft: het helpen van onze klanten. Dat betekent niet dat je alle kennis al in huis moet hebben. Bij ons krijg je namelijk alle kansen om te leren via onze eigen Retail Academy. In onze winkel ben jij bezig met het:

 • begroeten en helpen van klanten.
 • doorverwijzen naar de juiste gangpaden.
 • doorspelen van technische vragen aan je specialistische collega's.
 • bijvullen en spiegelen van de schappen.
 • schoonmaken van de winkel en werkplekken.
 • helpen bij de zagerij en het mengen van de verf.
 • bedienen van de klant aan de kassa

Over Gamma

Wie denkt aan GAMMA, denkt aan klussen. En dat is niet voor niks. GAMMA is de grootste doe-het-zelfwinkel van Nederland en België. Ruim 50 jaar nadat deze zelfbedieningswinkel voor de 'gewone' klusser opende, is GAMMA met meer dan 200 winkels de absolute koploper. Wij zetten in op een top klantbeleving met de focus op verf, duurzaamheid en tuin. En daar zijn we trots op. Ons doel? Zorgen dat heel Nederland zin krijgt om aan te pakken. En dat doen we echt samen!

Onze GAMMA-teams staan bekend om de gezellige no-nonsense sfeer. Zeggen waar het op staat, daar zijn we van. Met de ruimte om jezelf te kunnen zijn. Je teamgenoten leer je snel kennen tijdens een van de uitjes die per filiaal georganiseerd worden. Een lasergametoernooi met collega's in de bouwmarkt zelf, leuke uitjes met elkaar of liever gewoon lekker werken met je vrienden? Kom maar op!


Wat vragen wij

Jij bent super enthousiast om te gaan werken in de mooiste bouwmarkt van Nederland. Je vindt het dan ook leuk om te leren over al het moois wat GAMMA te bieden heeft (ook handig als je aan de slag wil in je eigen huis!)) Je staat altijd klaar voor de klanten. Weet je iets niet? Geen probleem. Dan verwijs je de klant door naar één van onze specialistische collega's. Samen zorgen jullie ervoor dat de klant met alle nodige kennis en producten de deur uitloopt. Naast de klanten sta je ook altijd klaar voor je collega's. Bijspringen achter de kassa of servicebalie doe je met alle liefde. De GAMMA is ook open in de weekenden en regelmatig in de avonden. Daarom is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent, natuurlijk wel in samenspraak!


Wat krijg jij

Voor je tijd en inzet mag je natuurlijk iets terugverwachten. Als bijbaan vulploegmedewerker kun je rekenen op onderstaande arbeidsvoorwaarden.

 • Flexibel werken voor 3-12 uur per week in overleg met de bouwmarktmanager bij het inroosteren.
 • Een superleuke en no nonsens werkomgeving met fijne collega's.
 • Bruto all-in uurloon tussen € 7,90 - € 15,79 (incl. vakantiegeld), afhankelijk van je leeftijd en ervaring en volgens de cao Doe-het-zelf-branche.
 • Bij GAMMA verdien je ook als 15,16 of 17-jarige een volwassen loon.
 • Netto € 50 of € 100 per nieuwe collega die via jou bij ons start.
 • 20% personeelskorting op aankopen in de GAMMA.

Sla de spijker op de kop en solliciteer.

Hebben we je al enthousiast gemaakt? Mooi. Solliciteer zo snel mogelijk via onderstaande button! Eerst wat meer informatie? Dan ben je meer dan welkom om vragen te stellen via of loop even binnen in de bouwmarkt.

GAMMA Sneek

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVulploegmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)3 – 12
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijgamma.nl/vacature/12194/bijbaan-vulploegmedewerker-837?utm_source=bouwmarktvacatures&utm_medium=paid_vacature&utm_campaign=2023

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.