Distributieplanner Groot Heerenveen 24-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Distributieplanner Groot Heerenveen 24-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

  • wo, 24 april 2024

Distributieplanner

Distributieplanner Jobz-on

Werken bij een prachtig Fries familiebedrijf waarbij ''de minsken'' het bedrijf maken! Weet jij er daarnaast een strakke planning op na te houden?
Voor Hoekstra in Sneek zoeken we per direct een georganiseerde distributieplanner voor 36 uur per week. Interesse? Parkeer die sollicitatie dan snel in onze inbox!

Wat bieden wij?

Contract: 36 uur per week, direct in dienst bij Hoekstra en met de intentie van een vast contract! Salaris: CAO Beroepsgoederenvervoer Opleidingsmogelijkheden: Opleiding -en doorgroeimogelijkheden! Werkomgeving: Nuchter (familie)bedrijf met een gemoedelijke sfeer, aandacht voor de werknemer en korte lijnen

Wat ga je doen?

Hoekstra is een familiebedrijf in logistieke dienstverlening en, dat al sinds 1929. We richten ons met zo'n 175 medewerkers op de distributie, warehousing en verhuizing van kwetsbare en afwijkende goederen binnen Nederland en Vlaanderen. We willen het graag beter doen, dat is onze grootste drijfveer. Beter voor onze klanten, beter voor onze medewerkers, maar ook betere oplossingen in IT en materiaal.
De spil van Hoekstra: ons planningsteam. Bij ons geen keuzemenu bij een telefoontje, geen customer care center die weer met derden moet schakelen. Maar gewoon een planner aan de lijn die én de klant kent, slim is met allerlei geavanceerde IT-toepassingen én de chauffeur helpt om zijn werk zo goed mogelijk te doen. Dus begrip heeft voor beide partijen en snel kan schakelen. We zijn als Hoekstra maar wát blij met deze 'sterkhouders' binnen ons bedrijf en zoeken ter versterking van ons team een gemotiveerde distributieplanner!
In deze functie functioneer je samen met 5 andere planners als aanspreekpunt voor klanten en onze eigen chauffeurs. Je staat hen te woord over de dagelijkse operatie en je signaleert storingen en onregelmatigheden in de planning welke je direct oplost.
Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en routeplanning voor de eerstvolgende werkdag en je draagt zorg voor een adequate administratieve afhandeling.
Geen dag is hetzelfde en dat maakt jouw werk enorm leuk en afwisselend.
Als distributieplanner werk je maximaal 4 dagen, 9 uur per dag. Afwisselend in een vroege dienst (7.00 tot 18.00 uur) of een late dienst (13.00 tot circa 22.00 uur), hierbij rekening houdend met je persoonlijke wensen en mogelijkheden. Doordat je in een redelijk groot team werkt zijn we flexibel.

Wie zoeken wij?

Heb je al (enige) ervaring als planner? Heb je een passie voor transport en logistiek en wil je, je hier graag in door ontwikkelen? Ben je collegiaal, flexibel en werk je ook onder druk rustig door? Dan zouden we zomaar eens een goede match kunnen zijn!
Daarnaast:
• Beschik je over MBO+/HBO werk -en denkniveau;
• Ben je 36 uur per week beschikbaar;
• Heb je enig gevoel voor IT en planningssoftware;
• Ben je sociaal en communicatief, je stuurt als planningsteam een groep van zo'n 120 chauffeurs aan, we vinden het belangrijk dat je ook oprechte aandacht hebt voor hen;
• We doen het met zijn allen, als het nodig is spring je bij, help je even bij het lossen van een wagen of iets dergelijks;
• Denk je graag in oplossingen, ons werk is nooit saai!
• Ben je in staat je dienstbaar en representatief op te stellen;
• Kun je goed in een team functioneren en breng je een goed humeur mee;
• Beschik je over een nuchtere Friese mentaliteit, ze maken jou de kop niet snel gek!


Agenda

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTransportplanner
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.grootheerenveen.nl/nieuws/vacatures/79817/distributieplanner

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.