Chauffeur Betonmixer 24/7 Drive 21-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Chauffeur Betonmixer 24/7 Drive 21-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Jouw werkdag begint om 06:00 uur en rond 07:00 uur ben je op je 1e adres. Veel kilometers maak je niet, dus geen stress voor files en onbekende wegen. Het lossen is fysiek geen zwaar werk, maar je moet het wel leuk vinden om de weg op een bouwterrein te vinden, waarbij door los zand manoeuvreren heel normaal is.

Rond de middag lunch je gezamenlijk met je collega chauffeurs op de betoncentrale. Na de lunch krijg je een opdracht mee voor de middagrit. Rond 17:00 uur heb je de laatste vracht gelost en geef je de mixer zijn dagelijkse schoonmaakbeurt.

Je hebt in deze functie veel verantwoordelijkheid en werkt in nauw teamverband. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en in het weekend ben je vrij.

Vacature eisen

  • Je bent in het bezit van rijbewijs C met geldige Code 95
  • Je bent in het bezit van een digitale bestuurderskaart
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bent bereid dit te behalen
  • Je bent beschikbaar om vanaf meerdere centrales in de buurt te vertrekken ( o.a. Groningen, Assen, Leeuwarden, Hoogeveen of Meppel).
  • Uiteraard worden de reiskosten vergoed.

 

FunctietitelChauffeur Betonmixer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensheerenveen@247drive.nl , 31513745109 http://247drive.nl
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=161499479&t=101&cid=24DR-NL&vid=13048

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.