Chauffeur CE dagvers brood Noord Nederland 24/7 Drive 07-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Chauffeur CE dagvers brood Noord Nederland 24/7 Drive 07-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Je begint de dag met een vers gebakken broodje en een verse bak koffie. Je hebt die  koffie nodig want je begint tussen 01:00 uur en 03;00 uur, Het brood moet namelijk in de schappen van Albert Heijn liggen voordat de winkel  opent.

Met  je trekker oplegger combinatie  rijd je langs de  Albert Heijns in jouw regio waar je altijd met open armen wordt ontvangen. Nadat jij de volle broodkratten heb gelost en de lege weer mee retour hebt genomen, keer je weer terug naar het mooie Leeuwarden om rond de klok van 10 uur de truck te parkeren.

Vacature eisen

  • Uiteraard is het fijn dat jij ervaring hebt als vrachtwagenchauffeur, maar in elk geval ben je in het bezit bent van jouw C of CE-rijbewijs en Code 95.
  • Wij zijn flexibel in het aantal dagen dat jij wilt werken.

Spreekt deze functie je aan? Neem dan contact met ons op. Samen gaan we jouw wensen bespreken met het streven deze ook te laten uitkomen. 

 

FunctietitelChauffeur Winkeldistributie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensheerenveen@247drive.nl , 31513745109 http://247drive.nl
Type contractTijdelijk
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=160534846&t=101&cid=24DR-NL&vid=12478

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.