Chauffeur Zorgvervoer Taxi Dorenbos 25-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Chauffeur Zorgvervoer Taxi Dorenbos 25-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Chauffeur Zorgvervoer regio Leeuwarden-Drachten-Kollumerzwaag (aantal uren naar wens)
Voor onze vestigingen in Friesland (Leeuwarden, Drachten en Kollumerzwaag) zoeken wij meerdere nieuwe collega-taxichauffeurs die ons team komen versterken.

Wat ga je doen als Chauffeur Zorgvervoer?
Vanuit provincie Friesland maar ook vanuit Drenthe en Groningen verzorgt het WMO, Valys en zittend ziekenvervoer. Je werkt verschillende diensten, afwisselend van overdag, avonden tot weekenden. Met deze sociale en afwisselende baan bewijs je jouw medemens een échte dienst!

De gehele dag breng en haal je mensen naar en van het ziekenhuis, cliënten met een beperking naar de dagbesteding of bijvoorbeeld een ouder echtpaar wat op bezoek gaat bij hun kleinkinderen.

Je bent werkzaam op een personenauto en een rolstoelbus omdat een deel van onze klanten afhankelijk is van rolstoelvervoer. Wil je niet werken in een vast rooster en onderdeel uitmaken van onze flexibele pool? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!

Beschik je niet over een taxipas, geen probleem: wij werken met verschillende partners samen die de opleiding voor jou kunnen verzorgen.

Over Dorenbos Vervoer Management
Je gaat werken bij één van de grootste personenvervoerders van Noord-Nederland. Ons familiebedrijf is de laatste jaren sterk gegroeid waardoor wij een leidende positie hebben in Friesland, Drenthe en Groningen. Dorenbos Vervoer Management is onder de naam actief vanuit 7 vestigingen (Leeuwarden, Drachten, Kollumerzwaag, Assen, Emmen, Hoogeveen en Groningen. Daarnaast hebben wij nog uitvalsbasissen in Stadskanaal, Oude Pekela, Appingedam en Zoutkamp. Dagelijks zijn wij met ruim 700 enthousiaste collega's actief en verzorgen wij duizenden ritten binnen het doelgroepenvervoer.

Wat is belangrijk voor de functie?
Je bent het visitekaartje van en een échte gastheer of gastvrouw. Jij maakt de rit nét even iets aangenamer en weet je goed te verplaatsen in je passagiers. Daarnaast zijn goede sociale vaardigheden en een dienstverlenende instelling een must. Gezien de dynamiek binnen het vraagafhankelijk vervoer is het belangrijk dat je stressbestendig bent, zelfstandig kunt werken en onder alle omstandigheden rustig kunt functioneren. Je bent in bezit van rijbewijs B, je beschikt over aantoonbare rijervaring en je bent in het bezit van een chauffeurskaart of bereid deze te behalen.

De beloning is conform de CAO Zorgvervoer en Taxi waarbij jij tevens deel uitmaakt van de pensioenregeling Pensioenfonds Vervoer. Het uurloon geschied op basis van ervaring en varieert van € 14,28 - € 16,39 per uur.

Ben je enthousiast over deze functie reageer dan vandaag nog door het online sollicitatieformulier in te vullen en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!


Vliegveld Service

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTaxichauffeur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BranchePersonen vervoer
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.taxidorenbos.nl/chauffeur-zorgvervoer-regio-leeuwarden-drachten-kollumerzwaag-aantal-uren-naar-wens/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.