Cloud Devops Engineer Mc Murthy 13-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Cloud Devops Engineer Mc Murthy 13-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Cloud DevOps engineer

Til je carrière naar een hoger niveau bij . Ben jij een serieuze professional in hart en nieren, in de bloei van je carrière en met een no-nonsense mentaliteit? Bij zoeken we Cloud DevOps engineers die hun vak serieus nemen en klaar zijn voor de volgende stap.

Dit is de functieomschrijving: ben jij dit?

Over ons: De plek waar jouw ambitie wordt beloond

is niet zomaar een ICT-bedrijf. Wij zijn dynamisch, gedreven en altijd op de voorgrond van de branche. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van topklasse ICT-specialisten door heel Nederland, met een sterke focus op de bruisende Randstad-regio. Maar hier komt het: we zijn kritisch. We stellen hoge eisen, want we streven naar perfectie. Als jij echter een match bent, bieden we jou een gouden kans op een van de meest uitdagende ICT-contractmogelijkheden in Nederland. Bereid je voor om te werken aan boeiende projecten met de nieuwste technologie, terwijl je geniet van een competitief salaris tussen € 4.000 en € 7.000 bruto per maand.

Jouw rol als Cloud DevOps engineer:

Als Cloud DevOps engineer bij ben jij een professional die zijn rol serieus neemt. Je hebt een diepgaande kennis van (Cloud) Microsoft-producten en begrijpt als geen ander hoe cruciaal een naadloze IT-omgeving is voor onze klanten. Jij bent degene die complexe problemen aanpakt zonder omwegen. Ontwerpen implementeren? Dat is voor jou een tweede natuur. Jouw veelzijdigheid komt tot uiting wanneer je buiten je expertisegebied treedt, samenwerkt met collega's en complexe IT-uitdagingen met vastberadenheid oplost. Of het nu gaat om migraties of late implementaties, jij bent er klaar voor. En als onze klanten standby-diensten nodig hebben, ben jij beschikbaar om in te springen.

Wat denk je, voldoe je aan onze functie-eisen?

Ben jij de match voor ons?

Jij bent geen doorsnee professional; je bent een gedreven expert. Kennis delen met collega's en klanten is voor jou vanzelfsprekend en je staat bekend om je directe en no-nonsense communicatie.

Maar dat is nog niet alles; hier is wat we tevens van je verwachten:

 • Aantoonbare ervaring in ICT en een denk- en werkniveau op MBO+/HBO/Academisch niveau.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de IT-sector, waarvan 3 jaar als Cloud DevOps/Microsoft specialist.
 • Als het gaat om Microsoft-producten, ben jij de autoriteit en je hebt praktijkervaring in configuratie, beheer, implementatie en optimalisatie.
 • Je bent thuis in automation (onder andere Python / Ansible / Puppet) en uiteraard ook Cloud. Ook ben je bekend met o.a. CI/CD.
 • Gecertificeerd zijn is voor jou vanzelfsprekend; je bent minstens Microsoft en VMWare gecertificeerd (uiteraard krijg je bij ons de mogelijkheid om deze certificaten aan te vullen)
 • Azure? Je kent het als de beste.
 • Jij bent de go-to persoon voor systeemconfiguratie en probleemoplossing.
 • Een bewezen staat van dienst in afdelings- en grootschalige projecten inclusief succesvolle implementatie.
 • Je scoort extra punten als je ervaring hebt met enterprise-opslagomgevingen en/of netwerktechnologieën zoals Cisco, Juniper en Netscaler.
 • ITIL-processen? Jazeker, maar je bent ook thuis in projectmatig werken. Agile, scrum of klassiek waterval.
 • Je communicatieve vaardigheden zijn consultancywaardig en je recht-door-zee persoonlijkheid is je troef.
 • Een toewijding aan kwaliteit en professionaliteit.

Een passie voor klanttevredenheid met commerciële inval en het vermogen om zelfstandig te werken.

Je mag ook wat van ons verwachten.

Wat kun je verwachten?

Wij geloven in het belonen van vakmanschap. Naast competitieve beloningen (zeer goed salaris, riante pensioensregeling, zeer aantrekkelijke vrije lease auto regeling) bieden wij:

 • Een hechte professionele gemeenschap met collega's, partners en klanten.
 • Een op maat gemaakt ontwikkelingstraject dat jouw carrière en ambitie boost.
 • Een toegewijde fieldmanager om jouw groei te ondersteunen.
 • Regelmatige kennissessies in een ontspannen en vriendelijke sfeer.

Klaar om aan boord te stappen?

Als je jezelf herkent in deze uitdagende rol, wacht dan niet langer - solliciteer vandaag nog! Stuur ons een e-mail op met een overtuigende introductie van jezelf en jouw CV en we zullen razendsnel reageren! Benieuwd naar onze transparante en eerlijke sollicitatieprocedure? Lees er hier meer over. Jouw reis als Cloud DevOps engineer begint nu pas echt!

Horen we van je?

Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct per e-mail via . Voeg een heldere motivatie en je CV toe en je krijgt beslist en snel antwoord. Je kunt ons natuurlijk ook mailen voor meer informatie. Benieuwd naar onze eerlijke en open sollicitatieprocedure?

Heb je interesse in deze functie?
Solliciteer dan direct.


Of heeft u nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact met ons op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDevops Engineer
Indicatie salaris (min – max]4000 – 7000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmcmurthy.com/vacatures/v/cloud-devops-engineer-12/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.