Directie Assistent Waddenvereniging 11-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Directie Assistent Waddenvereniging 11-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ontdekken

Ben je een proactieve en gedreven professional met uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden? Houd je er van om een spin in het web te zijn in een organisatie en wil je graag een bijdrage leveren aan het behoud en herstel van de Waddenzee? Standplaats Harlingen. 32 uur (inclusief de vrijdagen)

Waar staat de Waddenvereniging voor?

De Waddenvereniging komt met 35.000 waddenliefhebbers op voor de rust, ruimte en ruige natuur van het Waddengebied. Uit liefde voor het kwetsbare Waddengebied, dat we willen beschermen en behouden voor toekomstige generaties. Dat doen we door schadelijke activiteiten te beperken en de natuur te herstellen. Altijd in verbinding met de natuur én de mensen om ons heen. Wij zijn een particuliere, onafhankelijke en kritische vereniging. Al onze standpunten zijn gebaseerd op feiten en wetenschappelijk onderzoek.

De dagelijkse activiteiten van de vereniging worden georganiseerd door ruim 20 gepassioneerde medewerkers vanuit het kantoor in Harlingen. In dit team is een vacature ontstaan voor een Directie Assistent.

Wat ga je doen?

Henk Postma

Wat ga je doen?

Als Directie Assistent ben je de rechterhand van de directeur. Het is een brede functie met uiteenlopende taken. Jij bent het aanspreekpunt voor vragen en je bent op de hoogte van de verschillende zaken die worden besproken in de directie. Je bent de spin in het web. Je denkt mee en vooruit met de directie en organisatie. Je beheert en bewaakt de agenda, organiseert vergaderingen en bijeenkomsten, bereidt stukken voor en zorgt dat de betrokkenen over de juiste informatie beschikken. Daarnaast coördineer je de facilitaire en huisvestingszaken en verricht ondersteunend werk op het gebied van Personeel & Organisatie. Tot slot werk je ook samen met de Medewerker Service Desk, die ons eerste contactpersoon is voor onze leden.

Wat neem je mee?

Je bent integer, representatief, service gericht en communicatief. Je werkt gestructureerd en kunt goed organiseren. Je bent een aanpakker met een positieve houding. Jouw collegialiteit en nauwkeurigheid dragen bij aan een goede sfeer en effectieve samenwerking binnen de Waddenvereniging.

 • HBO werk- en denkniveau
 • Uitstekende organisatorische vaardigheden
 • Representatieve uitstraling en uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Ervaring als directie assistent of PA
 • Ervaring met personeelszaken is een pré
 • Ervaring met facilitaire en huisvestingszaken is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij?

Henk Postma

Wat bieden wij?

 • Een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met de functie en je ervaringsniveau.
 • Een vergoeding woon - werk verkeer (tot 100 km enkele reis), een ruime pensioen- en vakantiedagenregeling
 • We zijn een kleine organisatie met veel impact. We bieden je een warm team en werk waarmee je echt verschil kunt maken voor de Wadden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDirectie Assistent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieHarlingen, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://waddenvereniging.nl/organisatie/vacatures/vacature-directie-assistent/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.