Docent Nederlands Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Docent Nederlands Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Het ezelsbruggetje van ’t kofschip kun jij perfect uitleggen als docent Nederlands, maar is er natuurlijk meer.. 💶 €3.301 - €5.862 en een 13e maand.

Jij bent de expert in het vak Nederlands en leerlingen van verschillende niveaus enthousiast te maken over jouw vak. Nederlands is een prachtige taal maar zeker geen makkelijke taal om te leren. Door leerlingen te blijven boeien met jouw kennis en kunde van grammatica, spelling, literatuur en uitstekende begeleiding zullen zij ook snel een expert worden.

Lijkt het jou heerlijk om flexibel te kunnen werken als Docent Nederlands met de zekerheid van een (vast) dienstverband vanuit Maandag? Dit is mogelijk bij ons en ik vertel je hier graag meer over.

Op dit moment heb wij ruimte in onze formatie voor een eerste-, en of tweedegraads Docent Nederlands.

Communicatief sterk, kundigheid en motivatie zijn waarden die jou perfect omschrijven!

Zullen wij snel met elkaar kennismaken bij mij op kantoor? Dan ga ik met jou kijken naar een school die aansluit bij jouw wensen en behoeften en maak ik mij er hard voor dat je in een warm team op een leuke school terecht zult komen, waar een goede sfeer hangt.

Ik vertel je in een persoonlijk gesprek graag de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden.

Wanneer jij mij jouw CV toestuurt, dan neem ik uiteraard snel contact met je op en plannen we een afspraak met elkaar in.

Wat biedt Maandag® jou?

 • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kun jij de arbeidsmarkt verkennen en in korte tijd meer ervaringen opdoen;
 • Wij bieden een salaris op basis van ervaring (LB of LC schaal, €3.301 - €5.862 en een 13e maand);
 • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,23 per kilometer. Een leaseauto (privé te rijden) behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelingen? Bij ons kun je gratis trainingen en cursussen volgen via de Maandag® Academy;
 • Persoonlijke begeleiding door je Recruiter en Accountmanager;
 • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Functie eisen

Als docent Nederlands bij Maandag® is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en aan een nieuwe omgeving kunt wennen. Je weet je wegwijs te maken binnen een school en durft vragen te stellen aan je nieuwe collega’s.

En verder:

 • De woorden flexibel, energiek en geduldig beschrijven jou het beste.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het trotse bezit van een eerste of tweedegraads bevoegdheid;
 • Je hebt werkervaring als docent;
 • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden;
 • Beschikbaar voor 0,3 - 1,0 fte (uren zijn bespreekbaar);

Kortom: jouw werkgeluk als docent Nederlands staat voor ons centraal!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Ik kijk uit naar jouw sollicitatie!

Wil je meer weten? Neem contact op met mij via 06-23986843 of stuur een mail naar siebrand.plantinga@maandag.nl

Over het bedrijf

Maandag®

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Nederlands die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Nederlands
Indicatie salaris (min – max]3301 – 5862
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 40
Contactgegevenssiebrand.plantinga@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216115?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.