Teamleider Fricolore 28-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Teamleider Fricolore 28-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Franeker

Friesland

0.6 - 0.7 fte

Tijdelijk

Teamleider

Bedrijfsprofiel

De Christelijke Scholengemeenschap Anna Maria van Schurman (AMS) gaat uit van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs in Noordwest-Friesland te Franeker. Op dit moment werken er bij AMS ruim 120 mensen en heeft de school meer dan 1150 leerlingen.
Onze scholengemeenschap is een christelijke scholengemeenschap. Voor ons is de Bijbel een belangrijke inspiratiebron, met name als het gaat over de manier waarop wij vinden dat je met elkaar en met de omgeving moet omgaan. Verder beginnen we de schooldag met een bezinningsmoment en wordt aandacht geschonken aan de Christelijke feestdagen. Wij geloven dat ieder mens van God heel eigen speciale (unieke) mogelijkheden heeft gekregen.
Daarom proberen we op school met bovenstaande noties rekening te houden. Elke dag hopen we te bereiken dat we met elkaar, groot en klein, oud en jong, zò omgaan, dat gesproken kan worden van hulpvaardigheid, rechtvaardigheid, dienstbaarheid en solidariteit. Kortom: een humane school, waar leerlingen zich thuis voelen.
Alle ouders/verzorgers die hun kind aanmelden moeten er rekening mee houden dat het bijzondere karakter van onze scholengemeenschap ook in de lessituaties en lessenverdeling naar voren komt. Alle leerlingen volgen godsdienstlessen en doen mee aan dagopening en eventueel andere godsdienstig gerichte gebeurtenissen in het schooljaar.
Onze school is een open christelijke scholengemeenschap, d.w.z. dat wij voor iedereen die dat wil onderwijs willen verzorgen, ook voor mensen met een andere achtergrond. Wat wij verwachten is dat ouders en leerlingen onze uitgangspunten respecteren. In ons onderwijs leren wij leerlingen ook respect te hebben voor andersdenkenden.

Voor meer informatie over deze vacature neem contact op met de desbetreffende school!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Metaaltechniek
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieFraneker, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.fricolore.nl/vacatures/vacature-teamleider-franeker-396454-11.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.