Docent Godsdienst Fricolore 25-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Docent Godsdienst Fricolore 25-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Balk/Sneek

Friesland

1.0 fte

Tijdelijk

Docent Godsdienst

Omschrijving

Ben jij die bevlogen docent die leerlingen wegwijs weet te maken in de werelden van , Franciscus, Maimonides en Mohammed, van de reformatie en het rijke roomse leven? Kan jij duiden, vertellen, ondersteunen, luisteren en enthousiasmeren? Dan ben jij wellicht onze nieuwe docent Godsdienst.

Bedrijfsprofiel

Csg Bogerman is een brede scholengemeenschap met locaties in Sneek, Koudum en Balk. We leiden op van gymnasium tot vmbo beroepsgericht, en hebben een speciale profilering met technasium, bèta challenge en vakcollege. Dik 200 docenten verzorgen onderwijs aan 2500 leerlingen. Iedereen binnen csg Bogerman probeert de kernwaarden betrokken, bevlogen en echt invulling te geven. 'Samen' is ons sleutelwoord; we zijn gezamenlijk verantwoordelijk - docenten/medewerkers, leerlingen en ouders. Samen werken we aan ons nieuwe onderwijsconcept, een mix van programma- en leerlingsturing waarin leerlingen deels vanuit eigen verantwoordelijkheid keuzes maken. Als Bogerman-docent ben je deskundig op je vakgebied en coach en begeleid je leerlingen. Csg Bogerman maakt deel uit van de opleidingsschool Frosk met alle ruimte en een intensieve begeleiding voor stagiaires en beginnende leraren. De (extra)curriculaire mogelijkheden in muziek, sport en horeca maken ons tot een bruisende onderwijsgemeenschap.
Kijk voor meer informatie over csg Bogerman op www.csgbogerman.nl.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Godsdienst
Indicatie salaris (min – max]5008 – 5008
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.fricolore.nl/vacatures/vacature-docent-godsdienst-balk/sneek-391967-11.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.