Docent wiskunde Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Docent wiskunde Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Bij Maandag® krijg je de kans om als junior docent wiskunde effectief in te spelen op uiteenlopende situaties. Flexibiliteit en een liefde voor afwisseling vormen hierbij de sleutel tot succes. Je ontwikkelt de vaardigheden om moeiteloos aan te sluiten bij diverse doelgroepen. Bij Maandag® staan we klaar om jouw groei te stimuleren en bieden we een unieke ervaring waarmee jouw carrière als junior docent wiskunde een vliegende start maakt.

Wat ga je doen als junior docent wiskunde?

Ontdekken, begeleiden en groeien: een dynamische reis als junior docent wiskunde. Je krijgt de kans om ervaring op te doen op diverse scholen, waar je kennismaakt met verschillende onderwijsstijlen en -culturen. Je begeleidt en motiveert leerlingen bij het ontdekken van wiskundige concepten en probleemoplossende vaardigheden. Elke nieuwe opdracht brengt nieuwe uitdagingen en kansen, waardoor je voortdurend kunt groeien en jezelf als docent verder kunt ontwikkelen.

Functie eisen

Waar we jou heel blij mee maken:

 • De mogelijkheid om in vast dienstverband te treden bij Maandag® waardoor je bij verschillende opdrachten kan worden ingezet; 
 • Je krijgt de kans om op verschillende scholen te werken;
 • Bij Maandag® staat persoonlijke aandacht centraal en krijg je de begeleiding die jij nodig hebt;
 • Een reiskosten vergoeding van €0,21 netto per kilometer (van deur tot deur) met de mogelijkheid tot een lease auto;
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière te stimuleren;
 • Een salaris tussen de €3001,- en €4573,-.

Waar wij heel erg blij van worden:

 • Je hebt de opleiding tot docent wiskunde onlangs behaald, of zit in de afrondende fase van de studie;
 • Je affiniteit met het werken in een dynamische omgeving;
 • Je oog hebt voor de individuele behoeften van de leerlingen;

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent wiskunde die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Wiskunde
Indicatie salaris (min – max]3001 – 4573
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)8 – 40
Contactgegevensanna.timmer@maandag.nl , 657867805 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216351?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.