Engineer Duurzame Installatietechniek WaterCampus Leeuwarden 12-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Engineer Duurzame Installatietechniek WaterCampus Leeuwarden 12-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Engineer Duurzame Installatietechniek - WaterCampus

Engineer Duurzame Installatietechniek

Op zoek naar een nieuwe uitdaging met impact? Cenergist zoekt een Engineer Duurzame Energietechniek.
Als technisch professional krijg je bij ons de kans om te werken met verschillende teams en technologieën zoals water distributiesystemen, warmtepompen, en stads- en gemeentelijke warmtenetten.
Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerp, de offerte en de succesvolle uitvoering van energie- en waterefficiëntieprojecten in woningen en/of bedrijfsgebouwen.

**Jouw rol als Engineer:**

- Ontwerp innovatieve duurzame technische systemen, met een focus op verwarming en warmwatervoorziening, en geef advies hierover. - Vertaal klantvragen naar doordachte offertes die aansluiten bij hun behoeften. - Zorg voor een vlekkeloze werkvoorbereiding, zodat onze monteurs altijd op tijd en met de juiste materialen aan de slag kunnen. - Optimaliseer onze projectprocessen voor maximale prestaties en efficiëntie, waardoor we steeds een stapje verder gaan in duurzaamheid.

**Wat wij bieden:** - Een hoofdrol in een vooruitstrevend en energiek team, waar jouw input telt. - Volop ruimte om jouw vakgebied te verkennen en jezelf te ontwikkelen, met grenzeloze mogelijkheden voor groei. - Een aantrekkelijk salaris tot €5500 bruto per maand, met een verleidelijke bonusregeling er bovenop.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelEngineer Installatietechniek
Indicatie salaris (min – max]5500 – 5500
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.watercampus.nl/waterjobs-vacatures/engineer-duurzame-installatietechniek/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.