Civeltechnisch tekenaar/ Werkvoorbereider Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Civeltechnisch tekenaar/ Werkvoorbereider Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Voor de gemeente Terschelling zijn wij opzoek naar een civieltechnisch tekenaar/ werkvoorbereider voor 16-24 uur. Er wordt verwacht dat je één dag per week op het eiland bent en de andere dag(en) kan je thuiswerken. Ben jij bijvoorbeeld bezig met een deeltijd studie en heb je nog wat uren over of ben je een zzp-er en opzoek naar een extra opdracht? Dan is dit een mooie kans voor jou!

Wat ga je doen als civieltechnisch tekenaar/ werkvoorbereider?

Jij houdt je bezig met het beheer en ontwikkelen van de buitenruimte. Je ondersteunt de interim projectleider bij het maken van SSK-ramingen, schetsontwerpen tot definitieve ontwerpen, uitwerken van bestekken en bestekstekeningen en het opstellen van programma's van eisen. 

Voor de beheerders ben je de ondersteunende factor bij het maken van schetsontwerpen en ramingen voor bijvoorbeeld aanvragen van rioolhuisaansluitingen, inritten, enz. Binnen deze werkzaamheden ga je ook zelfstandig naar buiten om informatie te verzamelen voor het ontwerp en voert indien nodig metingen uit.

Jaarlijks vindt er groot onderhoud plaats aan wegen en riolering. De bestekken die hiervoor benodigd zijn, bereid je voor, werk je zelfstandig uit of je begeleidt de uitvoering van het opmaken van het bestek bij een externe partij. Daarnaast moet het beheerprogramma Brutis periodiek geactualiseerd worden. Het helpt bij het actueel houden van het areaal.

Je maakt deel uit van het bedrijfsbureau binnen team techniek. Gezamenlijk hebben we de taak om het beheer van de openbare ruimte goed in te vullen. Het is een kleine gemeente met korte lijnen. Daardoor zullen naast de bovengenoemde werkzaamheden nog tal van werkzaamheden op je pad komen die je samen met je collega's gaat oppakken. 

Functie eisen

Je sterke punten. Daar houden we van.

Wie niet? Maar wat is nou echt belangrijk als civieltechnisch tekenaar/ werkvoorbereider? Communicatief vaardig en flexibel zijn waarschijnlijk heel logisch, maar ook oplossingsgericht en ondernemend zijn van grote waarde! 

Waar wij verder heel blij van worden.

 • Minimaal 1 jaar ervaring als civieltechnisch tekenaar;
 • Aantoonbare (stage)ervaring in een overheidsorganisatie;           
 • Gedegen kennis van ARW/UAV/RAW systematiek en de benodigde software pakketten en tekenprogramma's;
 • Je bent praktisch ingesteld en resultaatgericht;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Kennis van aanbesteden;
 • Goede communicatieve vaardigheden en je kan omgaan met tegengestelde belangen;
 • Servicegericht en je houd van aanpakken;
 • Je bent aanspreekpunt voor alle calculaties en bestekken; 
 • Je hebt affiniteit met de waddeneilanden en hebt kennis van de lokale situatie op Terschelling;
 • Ervaring met beheerprogramma Brutis is een pré.

Waar we jou blij mee maken.

 • Een uitdagende functie in jouw regio;
 • Een salaris tussen de €3349-€4716;
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
 • Trainingsmogelijkheden via de Maandag® Academy;
 • Netwerkbijeenkomsten van club Maandag®;
 • Persoonlijke begeleiding van zowel een recruiter als een accountmanager.

Over het bedrijf

Hallo Maandag®

Wij vinden goede arbeidsvoorwaarden net zo belangrijk als werkgeluk. Zweverig? Misschien een beetje, maar zeker waar! We komen daarom graag met jou in gesprek over wat je nou écht belangrijk vindt in een functie, zodat we ook hier een rol voor je in kunnen spelen. Daarnaast bieden we een goed salaris, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Civeltechnisch tekenaar/ Werkvoorbereider die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTekenaar Werkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]3349 – 4716
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 24
Contactgegevenssabine.visser@maandag.nl , 31620163566 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108213811?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.