Financieel Adviseur Eijgen Finance 18-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Financieel Adviseur Eijgen Finance 18-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Eijgen Finance

Financieel adviseur - Leeuwarden

Financieringsexpert met hart voor het MKB

Als Eijgen adviseur zet je elke dag alles op alles om ieder financieringsvraagstuk tot een succes te brengen. Dit doe je als betrouwbaar en deskundig financieel adviseur voor ondernemers. De ideale Eijgen adviseur heeft passie voor de klant, is ambitieus en commercieel. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als financieringsspecialist, accountmanager of directeur binnen de zakelijke bancaire markt. Je werkt zelfstandig vanuit ons hoofdkantoor, samen met andere adviseurs.

Standplaats:

Leeuwarden

Dienstverband:

Loondienst

Uren:

32-40

Neem contact op

Word Eijgen Finance adviseur in Leeuwarden:

- Minimaal Hbo werk- en denkniveau - Minimaal 3 - 5 jaar ervaring in zakelijk accountmanagement bij een Nederlandse grootbank - Commerciële vaardigheden en goede contactuele eigenschappen - Ondernemersmentaliteit - Een aantoonbaar netwerk is een pré

Onze rol als intermediair blijft door heel Nederland groeien. Dat is mooi, want als ambitieuze organisatie groeien we natuurlijk graag mee. Daarom zoeken wij voor onze vestiging in Leeuwarden een financieel adviseur met gevoel voor commercie.

Een financieringsspecialist die gemakkelijk weet te schakelen tussen ondernemers op zoek naar financieringen enerzijds en financiële instellingen, informal investors en crowdfunding- en leasemaatschappijen anderzijds. Zo bedien je mkb-ondernemers binnen ons rayon en zorg je ervoor dat zij met succes een passende financiering krijgen.

Wie is Eijgen Finance?
Eijgen Finance is een jonge en snelgroeiende franchiseorganisatie opgericht door voormalig bankiers. Met onze brede kennis adviseren, begeleiden en bemiddelen we op het gebied van zakelijke financieringen.

In 2014 gestart vanuit het Friese Joure. 'Met onze voeten stevig in de klei' zoals we in Friesland wel zeggen. Hieraan ontlenen we ook het DNA van echte doeners. Want bij Eijgen Finance leveren we resultaat. Zo hebben we een slagingspercentage van 92.3 % over al onze financieringen. Daarnaast zorgen we voor een professionele en benaderbare indruk bij zowel financiers als bij klanten.

Ons hoofdkantoor staat in Leeuwarden en onze 17 vestigingen zijn verspreid over de provincies.

Ambitie
Sinds de start in 2014 zijn we vandaag de dag uitgegroeid tot één van de grootste adviesorganisaties in Nederland en daar zijn we best trots op. Maar daar stopt onze ambitie niet. We willen onze landelijk dekking verhogen door meer lokale adviseurs aan te trekken. Daarnaast werken we continu aan het verbeteren van onze dienstverlening en de ondersteuning van onze adviseurs. Ambitieuze doelen die we samen realiseren.

Als Eijgen Finance adviseur heb je toegang tot ruim 100 financieringsbronnen en private investeerders. Dit netwerk blijft constant groeien, net als de vraag naar onze diensten.

Wat bieden we jou: - Marktconform salaris - Professionele werkomgeving - Collegiale en informele sfeer - Mogelijkheid om thuis te werken - Regelmatige kennisupdates - Regelmatig borrels en partijen met collega's - Eindejaardiner en kerstpakket

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.eijgenfinance.nl/vacatures/financieel-adviseur-leeuwarden/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.