Grondwerker Vakman GWW Cnossen Infra 13-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Grondwerker Vakman GWW Cnossen Infra 13-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

  • ma, 13 mei 2024

Grondwerker / Vakman GWW

Grondwerker / Vakman GWW

Werk jij graag in de buitenlucht en heb je zin in een nieuwe baan bij een fijne werkgever? Wellicht begin jij dan binnenkort als grondwerker of vakman GWW bij Cnossen Infra in Sneek! Een prachtige kans voor iemand met enige ervaring, een aanpakkersmentaliteit en een goed humeur! Daarnaast (betaald) een BBL niveau 2 of 3 opleiding volgen en maar liefst 45 vrije dagen per jaar? Schroom niet om direct te solliciteren!

Wat bieden wij?

Uren: 40 uur per week, ZZP'er of in dienst! Salaris: Tussen de € 2300,- en € 3300,- per 4 weken op basis van fulltime Reiskostenvergoeding: Kilometervergoeding á 23 cent de km Vakantiedagen: 45 vakantiedagen Secundaire arbeidsvoorwaarden: Pensioenopbouw via BPF Bouw, BBL 2+3 opleiding mogelijk, bouwvak & kerstborrel.

Wat ga je doen?

Cnossen Infra is er aannemer in de grond-, weg- en waterbouw en voert werkzaamheden uit voor een divers scala aan opdrachtgevers. Van onderhoudscontracten tot en met grote rioolwerken en, alles hier tussenin! Binnen onze informele organisatie bieden we jou de kans om je te ontwikkelen en profiteer je van erg goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ter uitbreiding van onze teams zijn we op zoek naar meerdere grondwerkers en/of rioleerders en/of vakmannen GWW!

Wil jij graag aan de slag als grondwerker? Dan kun je direct starten op een leuke opdracht in de regio Súdwest Fryslân. Als grondwerker ben je verantwoordelijk voor het assisteren van de kraanmachinisten bij het graven van sleuven voor kabels en leidingen en het verrichten van diverse graaf- en grondwerkzaamheden. Je zorgt er uiteraard voor dat de werkzaamheden veilig en efficiënt worden uitgevoerd en je bent verantwoordelijk voor het netjes en opgeruimd houden van de werklocatie.

Je gaat onder andere:

• Assisteren van de kraanmachinist bij het graven van cunetten en sleuven;
• Uitvoeren van alle voorkomende graaf- en grondwerkzaamheden;
• Eventueel het bedienen van de minikraan;Het opsporen van kabels;
• Het aanbrengen van kolken;Het veiligstellen en later oplossen van calamiteiten.

Wie zoeken wij?

Voor de beide functies verwachten we dat je fysiek in goede conditie bent en graag in de buitenlucht werkt! Al naar gelang je ervaring gaan we kijken naar waar we je het beste kunnen plaatsen.

Daarnaast verwachten we dat je;

• Full time beschikbaar bent;
• Enige ervaring hebt in de bouw & infrabranche;
• Je VCA certificaat hebt of deze (op onze kosten) wilt behalen;
• Je Veilig werken in het riool en/of Veilig werken langs de weg certificaat hebt of deze (op onze kosten) wilt behalen;
• Beschikt over een rijbewijs, bij voorkeur BE;
• Beschik je over je BHV? Dit is een pré;
• Een goed humeur hebt, van een grapje houdt en je thuis voelt in een team.

Heb je vragen over de functie of wil je meer informatie? Bel op of solliciteer via de '' Solliciteer nu '' knop!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGrondwerker
Indicatie salaris (min – max]2300 – 3300
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.grootdefryskemarren.nl/nieuws/vacatures/80422/grondwerker-vakman-gww

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.