ICT Projectleider Projectmanager Mc Murthy 13-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. ICT Projectleider Projectmanager Mc Murthy 13-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

ICT Projectleider/Projectmanager

Als ervaren ICT-projectleider/projectmanager bij ben je een expert in het succesvol leiden van ICT-projecten van begin tot eind voor onze gewaardeerde klanten.

Dit is de functieomschrijving: ben jij dit?

Voor wat hoort wat: Wij bieden jou uitdagingen én vrijheid. is niet zomaar een ICT-bedrijf. Wij zijn dynamisch, gedreven en altijd op de voorgrond van de branche. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van topklasse ICT-specialisten door heel Nederland, met een sterke focus op de bruisende Randstad-regio. Maar hier komt het: we zijn kritisch. Echter als er een wederzijdse klik is, bieden we jou een gouden kans op een van de meest uitdagende ICT-contractmogelijkheden in Nederland. Hier werk je aan boeiende projecten met de nieuwste technologieën. Salarisindicatie: € 4.500 - € 7.000 bruto per maand.

Als ervaren ICT-projectleider/projectmanager bij ben jij dé specialist in het initiëren, plannen, begeleiden, managen en succesvol afronden van ICT-projecten voor onze klanten. Dit doe je in overeenstemming met de gewenste projectmethodologie van de klant, of het nu de klassieke waterval (Prince2) is of Agile/Scrum. Gedurende het project draag jij de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat, het budget, de voortgang en het beheer van eventuele uitdagingen en risico's. Je zorgt er met jouw voelsprieten en uitstekend stakeholdermanagement voor dat alle belanghebbenden goed op de hoogte zijn en betrekt hen actief in de communicatie en afstemming van het project.

Wat denk je, voldoe je aan onze functie-eisen?

Ben jij de match voor ons? Je rijke ervaring in de ICT spreekt voor zich, en je bent altijd bereid zowel gevraagd als ongevraagd advies te geven aan klanten en collega's wanneer de situatie daarom vraagt. In je communicatie ben je altijd open en eerlijk, en hiermee laat je zien dat je perfect past binnen onze bedrijfscultuur.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een HBO/Academisch denk- en werkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de ICT, waarvan 3 jaar als ICT-projectleider/projectmanager.
 • Je beschikt over uitgebreide kennis van en ervaring met projectmethodieken zoals Prince2, PMI en Agile projectmanagement.
 • Je bent gecertificeerd in Prince2, IPMA, PSPO en/of Agile projectmanagement (uiteraard kun je jouw bestaande certificaten bij ons uitbreiden).
 • ICT-organisaties met hun bijbehorende processen en werkwijzen zijn voor jou gesneden koek.
 • Je hebt een bewezen ICT-achtergrond, begrijpt de huidige ontwikkelingen in de ICT en bent een volwaardige gesprekspartner voor designers, engineers en architecten.
 • Net als projectmethodieken is het ITIL-procesmatig werken (incident-, problem-, change- en capaciteitsbeheer) voor jou niet nieuw.
 • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden (positieve en overtuigende persoonlijkheid).
 • Kwaliteit en professionaliteit zitten in je DNA.
 • Commerciële affiniteit, klantgerichtheid en zelfstandigheid.

Je mag ook wat van ons verwachten.

Wat kun je verwachten?

Wij geloven in het belonen van vakmanschap. Naast competitieve beloningen (zeer goed salaris, riante pensioensregeling, zeer aantrekkelijke vrije lease auto regeling) bieden wij:

 • Een hechte professionele gemeenschap met collega's, partners en klanten.
 • Een op maat gemaakt ontwikkelingstraject dat jouw carrière en ambitie boost.
 • Een toegewijde fieldmanager om jouw groei te ondersteunen.
 • Regelmatige kennissessies in een ontspannen en vriendelijke sfeer.

Horen we van je?

Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct per e-mail via . Voeg een heldere motivatie en je CV toe en je krijgt beslist en snel antwoord. Je kunt ons natuurlijk ook mailen voor meer informatie. Benieuwd naar onze eerlijke en open sollicitatieprocedure?

Heb je interesse in deze functie?
Solliciteer dan direct.


Of heeft u nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact met ons op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Ict
Indicatie salaris (min – max]4500 – 7000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmcmurthy.com/vacatures/v/ict-projectleiderprojectmanager-11/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.