Manager Servicemanagement Ouderenzorg Kwadrantgroep 22-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Manager Servicemanagement Ouderenzorg Kwadrantgroep 22-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo HHPalet

Aa

Manager Servicemanagement Ouderenzorg

Leeuwarden

Fulltime

HBO

3.767 - 5.593

Kruimelpad

 1. Manager Servicemanagement Ouderenzorg

Heb jij brede ervaring met de bedrijfsmatige aansturing van een serviceorganisatie én sta jij te popelen om de in- en externe serviceverlening van KwadrantGroep te verbeteren? Lees dan verder, want onze organisatie voor ouderenzorg heeft voor jou een uitdagende en betekenisvolle baan!

In het kort

Contract voor onbepaalde tijd

€ 3.767 - € 5.593

Hybride werken

Ambitieuze organisatie

Waar ga je werken?

Jij gaat als Manager Servicemanagement aan de slag voor het Service Plein van KwadrantGroep. KwadrantGroep is een ambitieuze organisatie voor ouderenzorg en biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra.
Het Service Plein verzorgt alle service ondersteunde activiteiten, zowel de interne service desk activiteiten als de externe cliëntcontact- en meldmomenten. Het Service Plein bestaat uit drie afdelingen, nl. de Servicedesk Facilitair met 6 medewerkers, de Servicedesk IT met 9 medewerkers en het Klant Advies Centrum met twee teams met in totaal 14 medewerkers aan wie jij leiding geeft.

Wat doe je als Manager Servicemanagement bij KwadrantGroep?

Als Manager Servicemanagement heb jij je focus op integraliteit en professionaliteit van serviceverlening voor onze cliënten en medewerkers. Zo zorg je voor een betere kwaliteit van serviceverlening, maar ook voor een betere dienstverlening als gevolg van onderlinge professionele afspraken. Je ziet er op toe dat de service verlening overal hetzelfde in gericht is, zodat voor de (zorg)medewerkers voorspelbaarder is hoe er geacteerd wordt op meldingen, vragen en wensen. De hogere mate van professionaliteit die jij bewerkstelligt, maakt het voor medewerkers ook aantrekkelijker om onderdeel te zijn van de service verlening. De medewerkers van 'jouw' teams neem je mee in deze ontwikkeling, waarbij jullie tot eenduidige en standaard werkwijzen komen.

Tot jouw taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • Het behandelen en oplossen van vraagstukken rond operationele en tactische afstemming tussen service verlening en de doelstellingen van Kwadrantgroep;
 • Het beheren van service contracten met leveranciers (bijvoorbeeld omwille van de 24/7 serviceverlening);
 • Het opstellen van visie en beleid op het gebied van Service Excellence / Service Management, het implementeren hiervan en het meenemen van de organisatie;
 • Het adviseren van en afstemmen met de directeuren van de ondersteunende diensten en management binnen de zorg voor het vertalen van beleid naar tactisch- en operationele invulling van service verlening;
 • Het door ontwikkelen van service- en klantgericht werken en het meenemen van de medewerkers daarin;
 • Het coachen en faciliteren van de teams binnen de afdeling waardoor deze teams kunnen excelleren. De vorm van coachen en sturen sluit aan bij de opgave die er ligt van begeleiden naar zelfsturing en het geven van duidelijke opdrachten.

Wat vragen wij van jou?

Als persoon:

 • Heb je affiniteit en aantoonbaar actuele kennis op het gebied van Servicemanagement, Service Excellence en Klantgericht werken;
 • Bezit je goede organisatorische sensitiviteit en ben je in staat om besluiten te nemen;
 • Heb je brede ervaring met de bedrijfskundige aansturing van een serviceorganisatie;
 • Ben je thuis in projectmatige en Agile werkmethodieken;
 • Ben je goed in het maken en onderhouden van contacten in de breedte van de organisatie en voorzien van overtuigingskracht om veranderingen te bewerkstelligen.

Qua opleiding en achtergrond:

 • Ben je in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op HBO/WO-niveau;
 • Bezit je aantoonbare ervaring met service gerichte processen binnen een organisatie vanuit diverse disciplines zoals bijvoorbeeld facilitair en IT;
 • Heb je een aantal jaar aan relevante werkervaring;
 • Heb je aantoonbare ervaring op het gebied van service management en verandermanagement.

Waarom KwadrantGroep?

We bieden je een uitdagende functie binnen een dynamisch team. In deze functie krijg je de kans om een bepalende bijdrage te leveren aan de verbetering van de serviceverlening voor onze cliënten en medewerkers. Zo draag je bij aan de dienst- en zorgverlening voor onze (toekomstige) cliënten en aan het werkplezier van onze medewerkers en dat van jezelf!

Verder bieden we je:

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 36 uur per week;
 • Een salaris ingedeeld in schaal 60 van de cao VVT, variërend tussen € 3.767 en € 5.593, passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Afwisseling tussen werken op kantoor in Leeuwarden en thuis. Naast een laptop en telefoon krijg je een thuiswerkplekbudget om jouw werkplek thuis perfect in te richten;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: pensioenopbouw en een eindejaarsuitkering van 8,33%, vergoedingen voor fitness, fiets, computer/tablet of weekendje weg. Zodat je voldoende uitgerust aan het werk kunt.

Solliciteer!

Spreekt dit je aan? Je kunt tot en met 4 juni 2024 solliciteren via de sollicitatiebutton. Stuur jouw cv en motivatiebrief mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met , , op telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelService Manager
Indicatie salaris (min – max]3767 – 5593
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kwadrantgroep.nl/werken-bij/vacatures/manager-serviceplein

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.