Teamleider Bedrijfsvoering Gemeente Harlingen 30-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Teamleider Bedrijfsvoering Gemeente Harlingen 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Contrast verhogen

Tekst vergroten

Logo gemeente Harlingen
  1. Teamleider bedrijfsvoering | 32-36 uur

Gemeente Harlingen is een ambitieuze gemeente die graag werkt met een tikkeltje eigenzinnigheid in zijn bol en waar de saamhorigheid voelbaar is tussen iedere afdeling.

Je komt in een organisatie die druk bezig is zich verder te ontwikkelen en professionaliseren. Dit betekent dat er zowel veel op persoonlijk vlak als op strategisch vlak veel wordt gevraagd. Schakelen hiertussen zit in je DNA!

Dit ben jij

In de rol van teamleider bedrijfsvoering heb jij een stevige persoonlijkheid en geef je leiding met een frisse blik, humor en lef. Je betrekt het team bij veranderingen en neemt ze mee met je enthousiasme en overtuigingskracht. Je brengt structuur aan, stuurt op resultaten, monitort en borgt. Medewerkers geef je de ruimte om zich te ontwikkelen. Je kunt goed luisteren, bent toegankelijk, oprecht belangstellend en daagt uit. Je bent in staat mensen in beweging te krijgen. Van nature maak je verbinding; met medewerkers, met bestuur en met externe partijen. Je bent aanspreekbaar én spreekt aan als dat nodig is. Zo maak jij het verschil!

Door de verschillende disciplines in het team is het van belang dat jij al meerdere jaren ervaring hebt met coachend leidinggeven met een afdeling bedrijfsvoering. Je weet waar de verschillende disciplines zich mee bezig houden, hebt inhoudelijke kennis en bent een sparringpartner voor je medewerkers en collega leidinggevenden. Jij kunt strategisch denken en weet anderen te verrassen met jouw kennis, kunde en kritische blik.

Dit ga je doen

Een enthousiaste en daadkrachtige teamleider die zich richt op het verbeteren van processen, bedrijfsvoering en werkt aan de professionele ontwikkeling van je teams. Je bent transparant, weet mensen te verbinden en gaat proactieve samenwerkingen aan met diverse partijen in je werkomgeving.

Team Bedrijfsvoering is een team met vier verschillende expertises. Je stuurt dus veel verschillende disciplines aan, waarbij flexibiliteit van pas komt. Je houdt je bezig met het coachen en aansturen van de medewerkers met ieder hun eigen expertise en denkt daarnaast actief mee in de ontwikkeling van de organisatie.

Wat bieden wij

Naast dat je in een fantastisch team komt te werken binnen een prachtige organisatie bieden we ook nog mooie arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 12 cao-gemeenten. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en is maximaal €6.777,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

In eerste instantie betreft het een dienstverband voor een jaar, met de intentie voor een vast dienstverband. Naast een goed salaris biedt gemeente Harlingen een aantrekkelijke extra voorwaarde van 17,85% Individueel Keuze Budget (IKB) bovenop je bruto jaarsalaris. Dit IKB kun je naar eigen wensen inzetten. De gemeente biedt daarnaast ook een mobiele telefoon, gunstig pensioenfonds, collectiviteitkorting op diverse verzekeringen en korting op jouw fitnesabonnement! Je ideeën en initiatieven worden op prijs gesteld en je krijgt ruimte en vertrouwen om deze vorm te geven. Ten slotte bieden we veel ontwikkelingsmogelijkheden via ons onlineplatform GoodHabitz.

Contact

Enthousiast geworden? We horen graag van je! Reageren op deze vacature kan tot en met 18 juni. De briefselectie staat gepland op 20 juni. De sollicitatiegesprekken (eerste gespreksronde) zullen op maandagochtend 1 juli plaatsvinden.

De gemeente Harlingen let niet op leeftijd, sekse, afkomst, kleur of geaardheid. Bij ons tellen je kwaliteiten.

Neem dan contact op met Raud Dijkstra Adjunct directeur, telefoonnummer: of via

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of de rechtpositie?

Neem dan contact op met , , telefoonnummer: of via .

Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Sales
Indicatie salaris (min – max]6777 – 6777
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieHarlingen, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijharlingen.nl/teamleider-bedrijfsvoering-32-36-uur-0

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.